Leena Amit Prabhu Laboratorieleder +47 46 37 78 89 +47 51 84 46 15 E-post Stavanger Prosessteknologi Se publikasjoner i Cristin E-postadresser til ansatte følger malen firstname.lastname@nofima.no Mellomnavn kan skrives med både bindestrek og punktum. Kontakt sentralbordet +47 77 62 90 00 eller post@nofima.no hvis du har noen spørsmål. Mine prosjekter SusKelpFood Bærekraftige ingredienser fra dyrket tare 2022 - 2025 iNOBox Nettverktøy for nyskapende teknologier 2018 - 2022 TastyKelp Kompetanse på bærekraftig verdiskaping fra tare 2019 - 2021 Mine publikasjoner Leena Amit Prabhu har 7 publikasjoner ved Nofima: AP2. Metoder for dekontaminering av Listeria på laks og lakseprodukter 2025 Nofimas rapportserie Fish Protein Hydrolysate as Protein Enrichment in Texture-Modified Salmon Products Foods, 2025 Vitenskapelig artikkel AP3. Skånsomme metoder for reduksjon av Listeria på laks og ørret – Effekt på farge og tekstur 2024 Nofimas rapportserie AP1. Reduksjon av Listeria på laks; Skånsom dekontaminering av laks og ørret og deres produkter 2024 Nofimas rapportserie Effect of Citric Acid Cross Linking on the Mechanical, Rheological and Barrier Properties of Chitosan Molecules, 2022 Vitenskapelig artikkel Innovative Ultrasound-Assisted Approaches towards Reduction of Heavy Metals and Iodine in Macroalgal Biomass Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel Towards the Next-Generation Disinfectant: Composition, Storability and Preservation Potential of Plasma Activated Water on Baby Spinach Leaves Foods, 2019 Vitenskapelig artikkel