Fant 940 publikasjoner.
Standard Norwegian fishmeal- and fishoil process.Heat treatment requirements
2010 Nofimas rapportserie
Effekt av temperatur på vekst, fôrinntak og vannbehov hos juvenile Drøbak-kråkeboller (Strongylocentrotus droebachiensis)
Lite oksiderte omega-3 oljer og potensielle helsefordeler.En screening av omega-3-oljer med hensyn til variasjon i oksidasjonsgrad, innhold av oksidasjonsprodukter og effekt på markørsystemer
Inactivation of pathogenic microorganisms in fish by-products. Sub-project IPN-virus
Økonomi og driftsrutiner i fangstbasert akvakultur av torsk.Fokus på oppdrettsleddet
Evaluering av system for automatisk deteksjon av kveis i torskefileter
Hva er drivkraften bak bærekraftig sjømat og hvordan er norsk sjømatnæring posisjonert?Fagrapport 2 og 3
Ilandføring av usløyd torsk, hyse og sei – optimal behandling og kjøling med hensyn til kvalitet på fisk og biprodukter
Dramatisk tidsbesparelse og forbedring av produktkvalitet for varmebehandlet mat med Shaka-varmebehandling.Fiskesuppe og risgrøt som modellprodukter
Innovasjon i sjømatnæringen
Fant 940 publikasjoner. Vise side 66 av 94: