Fant 1019 publikasjoner.
Muligheter for norsk sjømat som råstoff til sushi
2013 Nofimas rapportserie
Sustainability certification and the market - Case studies of the United Kingdom and Sweden
Nye sildeprodukter til Tyskland og Ukraina. En markedsvurdering
Verification of a new processing method for treatment of category 2 material of fish origin – Full scale trials (Sec. ed. – minor corrections in page 3, 11 and Appendix I)
Kvalitetsavvik sildefilet. Spektroskopisk karakterisering av blodinnhold
Smitteveier og smittekilder for Listeria i produksjonskjeden for sløyd og røkt laks
Bestemmelse av holdbarhet på kjølt cluster av kongekrabbe
Gastrointestinal passage rate in Atlantic salmon (Salmo salar) fed dry or soaked feed. A CREATE project
Driftsundersøkelsen i fiskeindustrien. Driftsåret 2011
Alternativ produksjon av Matjessild. Del 1: Nordsjøsild
Fant 1019 publikasjoner. Vise side 59 av 102: