Fant 886 publikasjoner.
Evaluering av faktagrunnlaget om påvirkning mellom oppdretts- og villaks: Lakselus
2011 Nofimas rapportserie
Fersk fisk fra Nord-Norge til Europa. Forutsetninger, vareflyt, barrierer og markedsmuligheter
Britiske forbrukeres oppfatning av fersk og tint filet fra torsk. Oppfattes produktene forskjellig og hva består i så fall forskjellene av?Sluttrapport prosjekt FHF # 900444
Betydningen av pankreas sykdom (PD) for filetkvalitet av oppdrettslaks
A review of genetic influences from escaped farmed Atlantic salmon on wild Atlantic salmon populations
Konservering av utvannet tørrfisk.Effekt av kaliumsorbat og sitronsyre på holdbarhet og kvalitet på utvannet tørrfisk
Sånn kan det også gjøres! Drift av autolinerederiet Eskøy AS ”Saga K”, T-20-T og ”Åsta B”T-3-T, driftsåret 2010
Røkt laks – salttype og saltkonsentrasjon. Analyser av 6 røkte lakseprodukter
Markedsbasert høsting av lodde
Torsk i det svenske og tyske dagligvaremarkedet Forprosjekt: Tilstedeværelsen av tinte torskeprodukter i etablerte kanaler for fersk fisk
Fant 886 publikasjoner. Vise side 57 av 89: