Fant 330 publikasjoner.
Statistisk metodikk for å lage robuste produktresepter gjennom optimal prosessering og effektiv råvareutnyttelse i næringsmiddelindustrien
Næringsmiddelindustrien, 2003 Fagartikkel
Raudkål
Gartneryrket, 2003 Fagartikkel
Antinutritional factors in plant seeds
?, 2002 Fagartikkel
Safe and sound: minimally processed fish products
Food Technology International, 2002 Fagartikkel
Hvorfor smaker ikke gulrøttene så godt lenger etter at de er vasket og pakket i plast?
Gartneryrket, 2002 Fagartikkel
Bærsorter og syltetøykvalitet
Postharvest-konferanse - Mer vekt på smak, lukt og ernæring
InforMAT : tidsskrift fra MATFORSK, 2000 Fagartikkel
Proteinkvalitet og -innhold i hvete
Samvirke, 2000 Fagartikkel
Jordbæreksport i kontrollert atmosfære
?, 2000 Fagartikkel
Omtale: Mør biff kan være arvelig bestemt
Bondebladet, 1999 Fagartikkel
Fant 330 publikasjoner. Vise side 32 av 33: