Fant 309 publikasjoner.
Surdeig - hva er det?
Baker og Konditor, 2003 Fagartikkel
Safe and sound: minimally processed fish products
Food Technology International, 2002 Fagartikkel
Antinutritional factors in plant seeds
?, 2002 Fagartikkel
Hvorfor smaker ikke gulrøttene så godt lenger etter at de er vasket og pakket i plast?
Gartneryrket, 2002 Fagartikkel
Bærsorter og syltetøykvalitet
Postharvest-konferanse - Mer vekt på smak, lukt og ernæring
InforMAT : tidsskrift fra MATFORSK, 2000 Fagartikkel
Proteinkvalitet og -innhold i hvete
Samvirke, 2000 Fagartikkel
Jordbæreksport i kontrollert atmosfære
?, 2000 Fagartikkel
Betydelig gulrotkompetanse står til bransjens disposisjon
InforMAT : tidsskrift fra MATFORSK, 1999 Fagartikkel
Høyt fettinnhold ga mest røyksmak-butte fileter minst svinn
?, 1999 Fagartikkel
Fant 309 publikasjoner. Vise side 30 av 31: