Fant 300 publikasjoner.
Høyt fettinnhold ga mest røyksmak-butte fileter minst svinn
?, 1999 Fagartikkel
Product quality in Atlantic salmon in relation to production strategy
Hvordan måle tekstur?
Norsk Fiskeoppdrett, 1999 Fagartikkel
Fett og protein i ulike deler av ørretfileten
Avl for bedre forutnytting hos laks
Svinnårsaker ved produksjon av wienerpølser - eit kvalitetsforbetringsprosjekt
Næringsmiddelindustrien, 1999 Fagartikkel
Omtale: Mør biff kan være arvelig bestemt
Bondebladet, 1999 Fagartikkel
Stadig mer spennende anvendelsesmuligheter for NIR
InforMAT : tidsskrift fra MATFORSK, 1997 Fagartikkel
Torsk og andre kystressurser i nord
Ottar, 1994 Fagartikkel
Near infrared spectroscopy of fish
NIR news, 1992 Fagartikkel
Fant 300 publikasjoner. Vise side 30 av 30: