Fant 308 publikasjoner.
Hvordan vurdere sensorisk kvalitet på norsk sider?
Norsk frukt og bær, 2023 Fagartikkel
Ultraprosessert mat burde være et kostråd: NEI
Norsk tidsskrift for ernæring (NTFE), 2023 Fagartikkel
Ubrutt kjølekjede gir lengre holdbarhet for frukt og grønnsaker
Mat og Marked, 2023 Fagartikkel
How to mitigate mycotoxins in cereal ingredients and food
BakingEurope, 2023 Fagartikkel
Towards the EU Food Safety Forum: shaping together the new collaborative platform" FoodSafety4EU PRE-FORUM 2022 "The new sustainability regulation: how to integrate it into food safety?
zenodo, 2023 Fagartikkel
Hva med en dumpling eller en fiskekake med rognkjeks?
Norsk Fiskeoppdrett, 2022 Fagartikkel
Samspillet mellom emballasje og lagringsbetingelser for utvikling av tuppråte i gulrøtter
Gartneryrket, 2022 Fagartikkel
Døde bakterier i fisketarmen kan stamme fra fôret
Forskning.no, 2022 Fagartikkel
Mye å spare med målrettet UV-lys
IDDSI-ulik praksis og tilnærming
Kjøkkenskriveren, 2022 Fagartikkel
Fant 308 publikasjoner. Vise side 1 av 31: