Kathryn Anderssen PhD Forsker +47 465 20 979 +47 77 62 90 32 kate.anderssen@nofima.no Tromsø Sjømatindustri Se publikasjoner i Cristin Mine prosjekter Spectec Bedre prosesser og kvalitetsmålinger med spektroskopi 2017 - 2022 Fresk Industriproduksjon av ferske fiskeprodukter – innfrysing, lagring og tining 2017 - 2020 Sjømatkvalitet Kvalitet i verdikjeden til makrell og laks 2015 - 2019 Mine publikasjoner Kathryn Anderssen har 9 publikasjoner ved Nofima: Mechanisms of transverse relaxation of water in muscle tissue Food Control, 2022 Vitenskapelig artikkel Quantification and mapping of tissue damage from freezing in cod by magnetic resonance imaging Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel Predicting liquid loss of frozen and thawed cod from hyperspectral imaging Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2020 Vitenskapelig artikkel Online monitoring of enzymatic hydrolysis of marine by-products using benchtop nuclear magnetic resonance spectroscopy Food Control, 2020 Vitenskapelig artikkel Optimalisering av radiofrekvens (RF) – temperering og tining av hvitfisk. Faglig sluttrapport 2020 Nofimas rapportserie Chapter 8 – Bioanalytical Aspects in Enzymatic Protein Hydrolysis of By-Products 2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel Improved Quantification of Nuclear Magnetic Resonance Relaxometry Data via Partial Least Squares Analysis Applied Magnetic Resonance, 2018 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review Non-invasive assessment of packaged cod freeze-thaw history by hyperspectral imaging Journal of Food Engineering, 2017 Vitenskapelig artikkel Automatisk kontroll for innvendige kvalitetsfeil i torsk – resultater for hyperspektral, ultralyd og røntgen avbildning 2017 Nofimas rapportserie