Fant 6590 publikasjoner.
New method for rapid and sensitive quantification of sulphide producing
International journal of food microbiology, 2004 Vitenskapelig artikkel
Monitoring of denaturation processes in aged beef loin by FT-IR microspectroscopy
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2004 Vitenskapelig artikkel
Markedsbasert produktdifferensiering - En utfordring for norsk lakseindustri
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2004 Vitenskapelig artikkel
Lipoic Acid and Ascorbic Acid Affect Plasma Free Amino Acids Selectively in the Teleost Fish Pacu (Piaractus mesopotamicus)
Journal of Nutrition, 2004 Vitenskapelig artikkel
Laks i det russiske markedet - en studie av forbrukeratferd
Jevn råstofftilgang - Kvoteår, kvotebank og fangstbasert havbruk
A novel model to assess the efficacy of steam surface pasteurization of cooked surimi gels inoculated with realistic levels of Listeria innocua
Food Microbiology, 2014 Vitenskapelig artikkel
In-line NIR for use in product and process monitoring in the food industry
Journal of Near Infrared Spectroscopy, 2004 Vitenskapelig artikkel
In-line analysis of ground beef using a diode array NIR instrument on a conveyer belt
Identification of stress sensitive genes in hyperthermic Atlantic salmon (Salmo salar) embryos by RAP-PCR
Fish Physiology & Biochemistry, 2004 Vitenskapelig artikkel
Hvordan lederfaktorer påvirker eksportatferd og eksportprestasjon
Heat processed whey-protein food emulsions and growth of shear-induced cracks during cooling
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2005 Vitenskapelig artikkel
Growth, feed efficiency and digestibility in salmon (Salmo salar L.) fed different dietary proportions of vegetable protein sources in combination with two fish meal qualities
Aquaculture, 2004 Vitenskapelig artikkel
Genetic variation for juvenile growth and survival in Atlantic cod (Gadus morhua)
Genetic diversity among A-proteins of atypical strains of Aeromonas salmonicida
Diseases of Aquatic Organisms, 2004 Vitenskapelig artikkel
FT-IR spectroscopy for identification of closely related lactobacilli
Journal of Microbiological Methods, 2004 Vitenskapelig artikkel
Flesh quality of raw and smoked fillets of Atlantic salmon as influenced by dietary oil sources and frozen storage
Food Research International, 2004 Vitenskapelig artikkel
Feed intake, growth, and protein utilisation by post-smolt Atlantic salmon (Salmo salar) in response to graded levels of fish protein hydrolysate in the diet
Family differences in feed efficiency in Atlantic salmon (Salmo salar)
French consumer profiles' reactions to information on cod fillet products
British Food Journal, 2014 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6590 publikasjoner. Vise side 203 av 330: