Fant 6560 publikasjoner.
Sensory qualities of plain white pan bread: Influence of farming system, year of harvest and baking technique
Journal of Cereal Science, 2006 Vitenskapelig artikkel
Rotation tests
Statistics and computing, 2005 Vitenskapelig artikkel
Rapid quantification of carotenoids and fat in Atlantic salmon (Salmo salar L.) by Raman spectroscopy and chemometrics
Applied Spectroscopy, 2004 Vitenskapelig artikkel
Quantification of fat deposits and fat distribution in Atlantic halibut (Hippoglossus hippoglossus L.) using computerised X-ray tomography (CT)
Aquaculture, 2004 Vitenskapelig artikkel
Public attitudes towards genetically-modified food
British Food Journal, 2005 Vitenskapelig artikkel
Production of salmon oil from filleting byproducts - Effects of storage conditions on lipid oxidation and content of omega-3 polyunsaturated fatty acids
Journal of Food Science, 2004 Vitenskapelig artikkel
Preferanse for klippfisk i Lisboa, Portugal: Segmentering og muligheter for produktoptimalisering
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2004 Vitenskapelig artikkel
Potential influence of the first PCR cycles in real-time comparative gene quantifications
BioTechniques, 2004 Vitenskapelig artikkel
Plasma appearance of unesterified astaxanthin geometrical E/Z and optical R/S isomers in men given single doses of a mixture of optical 3 and 3 ' R/S isomers of astaxanthin fatty acyl diesters
Comparative Biochemistry and Physiology - Part C: Toxicology & Pharmacology, 2004 Vitenskapelig artikkel
Oxygen transmission rates of packages at ambient, chill and freezing temperature measured by the AOIR method
Packaging technology & science, 2004 Vitenskapelig artikkel
New method for rapid and sensitive quantification of sulphide producing
International journal of food microbiology, 2004 Vitenskapelig artikkel
Monitoring of denaturation processes in aged beef loin by FT-IR microspectroscopy
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2004 Vitenskapelig artikkel
Markedsbasert produktdifferensiering - En utfordring for norsk lakseindustri
Lipoic Acid and Ascorbic Acid Affect Plasma Free Amino Acids Selectively in the Teleost Fish Pacu (Piaractus mesopotamicus)
Journal of Nutrition, 2004 Vitenskapelig artikkel
Laks i det russiske markedet - en studie av forbrukeratferd
Jevn råstofftilgang - Kvoteår, kvotebank og fangstbasert havbruk
A novel model to assess the efficacy of steam surface pasteurization of cooked surimi gels inoculated with realistic levels of Listeria innocua
Food Microbiology, 2014 Vitenskapelig artikkel
In-line NIR for use in product and process monitoring in the food industry
Journal of Near Infrared Spectroscopy, 2004 Vitenskapelig artikkel
In-line analysis of ground beef using a diode array NIR instrument on a conveyer belt
Identification of stress sensitive genes in hyperthermic Atlantic salmon (Salmo salar) embryos by RAP-PCR
Fish Physiology & Biochemistry, 2004 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6560 publikasjoner. Vise side 201 av 328: