Fant 6594 publikasjoner.
Hvalkjøtt i Norge. En fokusgruppeundersøkelse
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2000 Vitenskapelig artikkel
Growth, uptake and retention of nitrogen and phosphorus, and absorption of other minerals in Atlantic salmon Salmo salar fed diets with fish meal and soy-protein concentrate as the main sources of protein
Aquaculture Nutrition, 2000 Vitenskapelig artikkel
Globalisering av råvaremarkedet - strategiske utfordringer for lokal fiskeindustri
Generisk markedsføring mot barn og ungdom
Frozen herring as raw material for spice-salting
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2000 Vitenskapelig artikkel
Franske forbrukeres vurdering av norsk seifilet - sammenligninger mellom substituerende produkter
Fersk fisk pakket i modifisert atmosfære - Når får vi et varig produktkonsept i Norge?
Feeding Atlantic salmon Salmo salar L. soybean products: effects on disease resistance (furunculosis), and lysozyme and IgM levels in the intestinal mucosa
Fecundity and recruitment variability of Northeast Arctic Greenland halibut during 1980-1998, with emphasis on 1996-1998
Journal of Sea Research, 2000 Vitenskapelig artikkel
Effects of genotype and rearing system on sensory characteristics and preference for pork (M-Longissimus dorsi)
Food Quality and Preference, 2002 Vitenskapelig artikkel
Effects of Flour Composition, Physical Dough Properties and Baking Process on Hearth Loaf Properties Studied by Multivariate Statistical Methods
Journal of Cereal Science, 2000 Vitenskapelig artikkel
Disinfectant and antibiotic resistance of lactic acid bacteria isolated from the food industry
Microbial Drug Resistance, 2001 Vitenskapelig artikkel
Digestibility of macronutrients, energy and amino acids, absorption of elements and absence of intestinal enteritis in Atlantic salmon, Salmo salar, fed diets with wheat gluten
Aquaculture, 2000 Vitenskapelig artikkel
Differing nutritional responses to dietary soybean meal in rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) and Atlantic salmon (Salmo salar)
Detection of mechanically recovered meat and head meat from cattle in ground beef mixtures by multivariate analysis of isoelectric focusing protein profiles
Meat Science, 2001 Vitenskapelig artikkel
Definition of animal breeding goals for sustainable production systems
Journal of Animal Science, 2000 Vitenskapelig artikkel
Control of bioflavour and safety in fermented sausages: first results of a European project
Food Research International, 2000 Vitenskapelig artikkel
Commercial slaughter methods used on Atlantic salmon: determination of the onset of brain failure by electroencephalography
The Veterinary Record, 2000 Vitenskapelig artikkel
Comanagement in northwest Russian fisheries
Society & Natural Resources, 2000 Vitenskapelig artikkel
Astaxanthin and its metabolites idoxanthin and crustaxanthin in flesh, skin, and gonads of sexually immature and maturing Arctic charr (Salvelinus alpinus (L.))
Comparative Biochemistry and Physiology - Part B: Biochemistry & Molecular Biology, 2000 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6594 publikasjoner. Vise side 191 av 330: