Fant 6567 publikasjoner.
Tørrstoffinnhold i slam fra landbasert produksjon av Atlantisk laks
2016 Nofimas rapportserie
Sodium alginate decreases the permeability of intestinal mucus
Food Hydrocolloids, 2016 Vitenskapelig artikkel
Is cleaning behaviour in lumpfish (Cyclopterus lumpus) parentally controlled?
Aquaculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Differences in gene expression in Atlantic salmon parr and smolt after challenge with Piscine orthoreovirus (PRV)
Molecular Immunology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Evaluation of milt quality of Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture, 1991 Vitenskapelig artikkel
Super holdbarhet og god smak
Matindustrien, 2014 Fagartikkel
Seafood from Norway - Food safety
Malta Journal of Health Sciences, 2016 Vitenskapelig artikkel
Næringsrik ferdigmat
Are school meals a viable and sustainable tool to improve the healthiness and sustainability of children´s diet and food consumption? A cross-national comparative perspective
Critical reviews in food science and nutrition, 2016 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
The PBMC transcriptome profile after intake of oxidized versus high-quality fish oil: an explorative study in healthy subjects
Genes & Nutrition, 2016 Vitenskapelig artikkel
Effekt av vanntemperatur på overlevelse, adferd og oksygenforbruk hos snøkrabbe (Chionoecetes opilio)
Combined Effect of High Hydrostatic Pressure and Lysine or Cystine Addition in Low-Grade Surimi Gelation with Low Salt Content
Food and Bioprocess Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Minor lipid metabolic perturbations in the liver of Atlantic salmon (Salmo salar L.) caused by suboptimal dietary content of nutrients from fish oil
Fish Physiology & Biochemistry, 2016 Vitenskapelig artikkel
Dietary vitamin A supplementation ameliorates the effects of poly-aromatic hydrocarbons in Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquatic Toxicology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Langtidseffekter av lave omega-3 nivåer i fôr på laksens helse
Modified Atmosphere Packaging for extending the shelf life of fresh berries
2016 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Valutaeffekter i norsk sjømatindustri
Kål til folket!
bladet - BAMA, 2016 Fagartikkel
Influence of genotype and climatic environment on fruit yield and chemical composition of black currant (Ribes nigrum L.)
2016 Doktorgradsavhandling
Multiple specialised goose-type lysozymes potentially compensate for an exceptional lack of chickentype lysozymes in Atlantic cod
Scientific Reports, 2016 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 135 av 329: