Fant 6567 publikasjoner.
Sea urchin fisheries, management and policy review (Activity A4.2.1 of the URCHIN project)
2016 Nofimas rapportserie
Status hyse – utfordringer og muligheter i fiskeri og foredling med fokus på kvalitet: Forprosjekt
Mattrygghet
Sensory and surface-active properties of protein hydrolysates based on Atlantic salmon (Salmo salar) by-products
Process Biochemistry, 2016 Vitenskapelig artikkel
Utilization of acid hydrolysed phosphorous from herring bone by-products in feed for Atlantic salmon (Salmo salar) start-feeding fry
Aquaculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Food safety practices in european tv cooking shows
British Food Journal, 2014 Vitenskapelig artikkel
Bær og helse - inntrykk fra '2015 Berry Health Benefits Symposium'
Norsk frukt og bær, 2016 Fagartikkel
Microalga Phaeodactylum tricornutum in feed for Atlantic salmon (Salmo salar) —Effect on nutrient digestibility, growth and utilization of feed
A discussion of recent methodologies for combining sensory and extrinsic product properties in consumer studies
Food Quality and Preference, 2017 Vitenskapelig artikkel
Sea Urchin Fishing Techniques Report (Activity A3.1.1 of the NPA URCHIN project)
Autolyse - kulinarisk bakemagi
Bakst, 2016 Fagartikkel
Styrt fettsyresammensetning i fôr for å forebygge utbrudd av viktige virussykdommer i laks
Diet and Physical Activity Apps: Perceived Effectiveness by App Users
JMIR mhealth and uhealth, 2016 Vitenskapelig artikkel
Electronic nose as a potential method for measuring flavour characteristics of pork - a preliminary study
1997 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Near infrared reflectance spectroscopy for the assesment of meat tenderness
2000 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Prediction of beef quality attributes from early post mortem near infrared reflectance spectra
On-line near infrared analysis of meat composition in industrial scale ground meat batches
Evaluation of Hand-Held Instruments for Representative Determination of Glucose in Potatoes
Potato Research, 2016 Vitenskapelig artikkel
Structural characterization of a branched (1 → 6)-α-mannan and β-glucans isolated from the fruiting bodies of Cantharellus cibarius
Carbohydrate Polymers, 2016 Vitenskapelig artikkel
Gulrøtter råtner og smaker vondt i feil emballasje
Gartneryrket, 2016 Fagartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 137 av 329: