Fant 6567 publikasjoner.
Dietary fish protein hydrolysates containing bioactive motifs affect serum and adipose tissue fatty acid compositions, serum lipids, postprandial glucose regulation and growth in obese Zucker fa/fa rats.
British Journal of Nutrition, 2016 Vitenskapelig artikkel
Effects of metabolic substrates on myoglobin redox forms in packaged ground beef
Food Packaging and Shelf Life, 2016 Vitenskapelig artikkel
FTIR spectroscopy for evaluation and monitoring of lipid extraction efficiency for oleaginous fungi
PLOS ONE, 2017 Vitenskapelig artikkel
Kartlegging av restråstoff fra jordbruket
2016 Nofimas rapportserie
The wider uses of traceability information
New Food Magazine, 2012 Fagartikkel
Density Functional Computations on 6-Aminouracil: Effect of Amino Group in the 6th Position on the Watson-Crick Base Pair Uridine-Adenosine
Australian journal of chemistry (Print), 2016 Vitenskapelig artikkel
Simulation of the solid state and the first and second hydration shell of the xanthine oxidase inhibitor allopurinol: Structures obtained using DFT and MP2 methods
Journal of Molecular Structure, 2016 Vitenskapelig artikkel
Assessment of biochemical markers identified in wheat for monitoring barley grain tissue
Journal of Cereal Science, 2017 Vitenskapelig artikkel
Effekt av ultralyd på lakselus - Resultater fra smitteforsøk med lakselus i kar
Estimating and interpreting more than two consensus components in projective mapping: INDSCAL vs. multiple factor analysis (MFA)
Food Quality and Preference, 2017 Vitenskapelig artikkel
Valutaeffekter i norsk sjømatindustri
Norsk Sjømat, 2016 Fagartikkel
Early introduction of an inert diet and unenriched Artemia enhances growth and quality of Atlantic cod (Gadus morhua) larvae
Aquaculture Nutrition, 2018 Vitenskapelig artikkel
Improvement of disease resistance by genetic methods
2017 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Influence of Technology and Ripening on Textural and Sensory Properties of Vacuum Packaged Ewe’s Cheese
Czech Journal of Food Sciences, 2016 Vitenskapelig artikkel
This apple is too ugly for me!: Consumer preferences for suboptimal food products in the supermarket and at home
Food Quality and Preference, 2016 Vitenskapelig artikkel
Healthy living, nutrition and food waste in the Barents region
2016 Rapport
Innovation in Traditional Food Products: Does it make Sense?
2016 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
In vitro digestion of beta-glucan rich cereal products results in extracts with physicochemical and rheological behavior like pure beta-glucan solutions – A basis for increased understanding of in vivo effects
Food Hydrocolloids, 2017 Vitenskapelig artikkel
European Consumers’ Definition and Perception of Traditional Foods
fixedTimeEvents: An R package for the distribution of distances between discrete events in fixed time
SoftwareX, 2016 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 124 av 329: