Fant 6685 publikasjoner.
Comparison of two different strategies for investigating individual differences among consumers in choice experiments. A case study based on Preferences for Iced Coffee in Norway
Food Quality and Preference, 2016 Vitenskapelig artikkel
Glucosinolates in broccoli (Brassica oleracea L. var. italica) as affected by postharvest temperature and radiation treatments
Postharvest Biology and Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Comparison of designs for estimating genetic parameters and obtaining response to selection for social interaction traits in aquaculture
Aquaculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Etterbruk av rognkjeks - Fra lusespiser til middagsmat
2016 Nofimas rapportserie
Temperature modulates testis steroidogenesis in European eel
Comparative Biochemistry and Physiology A, 2016 Vitenskapelig artikkel
This apple is too ugly for me!: Consumer preferences for suboptimal food products in the supermarket and at home
The harmonized INFOGEST in vitro digestion method: From knowledge to action
Food Research International, 2016 Vitenskapelig artikkel
Effekt av fôr på melaninflekker i laks infisert med både PRV og SAV
Effects of metabolic substrates on myoglobin redox forms in packaged ground beef
Food Packaging and Shelf Life, 2016 Vitenskapelig artikkel
Fjordlinjene – for hva og for hvem?
Glyceamic and insulinaemic response to mashed potato alone, or with broccoli, broccoli fibre or cellulose in healthy adults
European Journal of Nutrition, 2016 Vitenskapelig artikkel
Could there be unintended effects of government support for seafood traceability implementation on business planning? Results of a survey among Italian fishery businesses
Journal of Fisheries Science and Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Increased dietary phosphorous prevents vertebral deformities in triploid Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Aquaculture Nutrition, 2016 Vitenskapelig artikkel
Tørrstoffinnhold i slam fra landbasert produksjon av Atlantisk laks
Fisken og folket
2016 Fagbok
Gulrøttene råtner og smaker vondt i feil emballasje
Gartneryrket, 2016 Fagartikkel
High pressure processing extend the shelf life of fresh salmon, cod and mackerel
Food Control, 2016 Vitenskapelig artikkel
Seafood traceability systems: Gap analysis of inconsistencies in standards and norms
2016 Rapport
Breeding and culture status of Hilsa (Tenualosa ilisha, Ham. 1822) in South Asia: a review
Reviews in Aquaculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Ikke én dråpe å miste - Kvalitet på farseprodukter
Norsk Sjømat, 2016 Fagartikkel
Publikasjonssidene er for tiden ustabile – Anbefaler å søke i NVA (Nasjonalt vitenarkiv)
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6685 publikasjoner. Vise side 124 av 335: