Fant 6567 publikasjoner.
Consumer perceptions and attitudes towards farmers' markets: the case of a Slow Food “Earth Market”
Economia agro-alimentare / Food Economy, 2016 Vitenskapelig artikkel
Attachment and biofilm formation by foodborne bacteria in meat processing environments: Causes, implications, role of bacterial interactions and control by alternative novel methods
Meat Science, 2014 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Coaggregation occurs between microorganisms isolated from different environments
FEMS Microbiology Ecology, 2015 Vitenskapelig artikkel
Polymerisation of gluten proteins in developing wheat grain as affected by desiccation
Journal of Cereal Science, 2017 Vitenskapelig artikkel
A comparative study of diploid versus triploid Atlantic salmon (Salmo salar L.). The effects of rearing temperatures (5, 10 and 15 °C) on raw material characteristics and storage quality
Food Chemistry, 2017 Vitenskapelig artikkel
Effectiveness of tail-first dry electrical stunning, followed by immersion in ice water as a slaughter (killing) procedure for turbot (Scophthalmus maximus) and common sole (Solea solea)
Aquaculture, 2016 Vitenskapelig artikkel
Temperature and light conditions at different latitudes affect sensory quality of broccoli florets (Brassica oleracea L. var. italica)
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2017 Vitenskapelig artikkel
Ringvirkningsanalyse i havbruksbedrifter - Lingalaks AS
2016 Nofimas rapportserie
Ordning til besvær
Norsk Sjømat, 2016 Fagartikkel
Fjordlinjer. Faglig sluttrapport
Kostnadsutvikling for havbruk i Norge og i konkurrentland. Faglig sluttrapportering
Survival of sublethally injured Listeria in model soup after nonisothermal heat and high-pressure treatments
European Food Research and Technology, 2016 Vitenskapelig artikkel
Fjordlinjene – for hva og for hvem?
Gender-specific responses of mature Atlantic cod (Gadus morhua L.) to feed deprivation
Fisheries Research, 2017 Vitenskapelig artikkel
Electrical stunning of edible crabs (Cancer pagurus): From single experiments to commercial practice
Animal Welfare, 2016 Vitenskapelig artikkel
Industrien kan påvirke mengde matsvinn i butikk og hos forbruker
Matindustrien, 2016 Fagartikkel
Enkeltelementer og helhetsløsninger for alternative kvotesystem. En utredning for Nærings- og fiskeridepartementet
Om legitimitetsspørsmål i ressurs- og kvotepolitikken. En utredning for Nærings- og fiskeridepartementet
Monitoring of plant–environment interactions by high-throughput FTIR spectroscopy of pollen
Methods in Ecology and Evolution, 2017 Vitenskapelig artikkel
Nutrigenomic effects of glucosinolates on liver, muscle and distal kidney in parasite-free and salmon louse infected Atlantic salmon
Parasites & Vectors, 2016 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 125 av 329: