Fant 6625 publikasjoner.
Forebygging av Listeria i produksjonsanlegg for laks ─ Faglig sluttrapport
2018 Nofimas rapportserie
Effects of pH on steam explosion extraction of acetylated galactoglucomannan from Norway spruce
Biotechnology for Biofuels, 2018 Vitenskapelig artikkel
Comparative evaluation on the quality and shelf life of Atlantic salmon (Salmo salar L.) filets using microwave and conventional pasteurization in combination with novel packaging methods
Journal of Food Science, 2018 Vitenskapelig artikkel
Effect of heat treatment and packaging technology on the microbial load of lightly processed seafood
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2019 Vitenskapelig artikkel
Northern cod species face spawning habitat losses if global warming exceeds 1.5°C
Science Advances, 2018 Vitenskapelig artikkel
Increased dietary protein-to-lipid ratio improves survival during naturally occurring pancreas disease in Atlantic salmon, Salmo salar L.
Journal of Fish Diseases, 2018 Vitenskapelig artikkel
Welfare Indicators for farmed Atlantic salmon: Tools for assessing fish welfare
2018 Rapport
Genetics of resistance to photobacteriosis in gilthead sea bream (Sparus aurata) using 2b-RAD sequencing
BMC Genetics, 2018 Vitenskapelig artikkel
Spis kjøtt som inneholder mye vitamin K2 og bli sterk
Kjøttbransjen, 2018 Fagartikkel
Automatisk kvantifisering av spalting i fiskefileter ved bruk av 3D-avbildning – innledende tester og resultater for hysefileter - Sluttrapport
Effects of high environmental CO2 levels on Atlantic salmon post-smolts
2018 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
The effect of carbon dioxide on fish growth performance in recirculating aquaculture systems
Performance of methods that separate common and distinct variation in multiple data blocks
Journal of Chemometrics, 2019 Vitenskapelig artikkel
High fish density delays wound healing in Atlantic salmon (Salmo salar)
Scientific Reports, 2018 Vitenskapelig artikkel
Vaksine mot lakselus – laboratorietest
Kartlegging av teknologi til raffinering av makrellolje
Comparing a standardized to a product-specific emoji list for evaluating food products by children
Food Quality and Preference, 2019 Vitenskapelig artikkel
Barn & Smak - En guide i barns smaksopplevelser og kosthold
2017 Nofimas rapportserie
Cod Residual Protein Prevented Blood Pressure Increase in Zucker fa/fa Rats, Possibly by Inhibiting Activities of Angiotensin-Converting Enzyme and Renin
Nutrients, 2018 Vitenskapelig artikkel
Reduction and inhibition of Listeria monocytogenes in cold-smoked salmon by Verdad N6, a buffered vinegar fermentate, and UV-C treatments
International journal of food microbiology, 2018 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 94 av 332: