Fant 6625 publikasjoner.
Det sosiale måltidet gir matlyst og måltidsglede
Horecanytt, 2019 Fagartikkel
Kvalitetskorn til mat – muligheter i ikke-kommersialisert norsk sortsmateriale. Forsøk med vårhvete til økologisk dyrking og håndverksbakst.
2019 Rapport
A time-course study of gene expression and antibody repertoire at early time post vaccination of Atlantic salmon
Molecular Immunology, 2019 Vitenskapelig artikkel
Is European research on aquatic food product technology dead?
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2019 Leder
Adding Additional Value to Your Products
Levende levert hyse som er kontrollert slaktet gir store fortrinn under prosessering og kjølelagring
2019 Nofimas rapportserie
Endringer i arealplanlegging av sjøområder? Mulig betydning for havbruk
Glycemic response to low sugar apple juice treated with invertase, glucose oxidase and catalase
European Journal of Clinical Nutrition, 2019 Vitenskapelig artikkel
Elting - fra håndarbeid til maskinell håndtering
Baker og Konditor, 2019 Fagartikkel
A comparison of two PLS-based approaches to structural equation modeling
Journal of Chemometrics, 2019 Vitenskapelig artikkel
The gut mucosal barrier of zebrafish (Danio rerio) responds to the time-restricted delivery of Lobosphaera incisa-enriched diets
Fish and Shellfish Immunology, 2019 Vitenskapelig artikkel
Limitations to growth: Social-ecological challenges to aquaculture development in five wealthy nations
Marine Policy, 2019 Vitenskapelig artikkel
Accuracy of within-family multi-trait genomic selection models in a sib-based aquaculture breeding scheme
Aquaculture, 2019 Vitenskapelig artikkel
Economic values of fish welfare and application of market experiments
2006 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Helhetsvurdering for bruk av kaliumklorid som salterstatter i matvarer
2017 Rapport
Ny teknologi viser lovende resultater for listeriabekjempelse
Norsk Sjømat, 2019 Fagartikkel
VIS/NIR spectroscopy
2009 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Wound healing in post-smolt Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Scientific Reports, 2019 Vitenskapelig artikkel
Peptides from chicken processing by-product inhibit DPP-IV and promote cellular glucose uptake: potential ingredients for T2D management
Food & Function, 2019 Vitenskapelig artikkel
Factors that can contribute to spread of CWD – an update on the situation in Nordfjella, Norway. Opinion of the Panel on biological hazards of the Norwegian Scientific Committee for Food and Environment
2018 Rapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 88 av 332: