Fant 6575 publikasjoner.
Stillehavsøsters som råstoff for bearbeidede produkter
2019 Nofimas rapportserie
Toward a Systems Perspective of Culture and Communication in the Field of International Business Studies
2018 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Guilt-free pleasures: how premium and luxury influence regret
Journal of Product & Brand Management, 2019 Vitenskapelig artikkel
Det vanskelige tredjetrinnet
Norsk fiskerinæring, 2019 Fagartikkel
Alteration of mRNA abundance, oxidation products and antioxidant enzyme activities during oocyte ageing in common carp Cyprinus carpio
PLOS ONE, 2019 Vitenskapelig artikkel
Portion size selection as related to product and consumer characteristics studied by PLS path modelling
Food Quality and Preference, 2018 Vitenskapelig artikkel
Physiological response of temperature shocks in turbot and sole
Journal of Applied Aquaculture, 2019 Vitenskapelig artikkel
Visualizing indirect correlations when predicting fatty acid composition from near infrared spectroscopy measurements
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Exploring the brine microbiota of a traditional Norwegian fermented fish product (Rakfisk) from six different producers during two consecutive seasonal productions
Foods, 2019 Vitenskapelig artikkel
Experimental study of effectiveness of robotic cleaning for fish-processing plants
Food Control, 2019 Vitenskapelig artikkel
Stoff-flyt av næringsstoff og energi fra fôr i et landbasert settefiskanlegg
Editor's column: Thank You, Torger!
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2018 Leder
Individual differences in EPA and DHA content of Atlantic salmon are Associated with gene expression of key metabolic processes
Scientific Reports, 2019 Vitenskapelig artikkel
Is the Norwegian cod industry locked into a value-destructive volume logic?
Marine Policy, 2019 Vitenskapelig artikkel
Improved quality and value of Nordic mackerel products for the global market. The effects of catching method and season, filleting and processing on the storage stability of frozen Atlantic mackerel product
2018 Rapport
Plast - "hot or not?"
Matindustrien, 2018 Fagartikkel
Evidence of subtle genetic structure in the sympatric species Mullus barbatus and Mullus surmuletus (Linnaeus, 1758) in the Mediterranean Sea
Scientific Reports, 2018 Vitenskapelig artikkel
Sodium reduction in processed cheese spreads and the effect on physicochemical properties
International Dairy Journal, 2019 Vitenskapelig artikkel
Melet
Baker og Konditor, 2019 Fagartikkel
Alt henger sammen med alt
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6575 publikasjoner. Vise side 88 av 329: