Fant 6556 publikasjoner.
Predicting liquid loss of frozen and thawed cod from hyperspectral imaging
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2020 Vitenskapelig artikkel
The development of taste preferances in children - A Longitudinal Study of Norwegian Preschoolers.
2018 Doktorgradsavhandling
Oxidant-induced modifications in the mucosal transcriptome and circulating metabolome of Atlantic salmon
Aquatic Toxicology, 2020 Vitenskapelig artikkel
Short-term capture-based aquaculture of Atlantic cod (Gadus morhua L.) generates good physicochemical properties and high sensory quality during frozen storage
Innovative Food Science & Emerging Technologies, 2020 Vitenskapelig artikkel
Availability and usefulness of economic data on the effects of aquaculture: a North Atlantic comparative assessment
Reviews in Aquaculture, 2020 Vitenskapelig artikkel
Ellagic acid and urolithin A modulate the immune response in LPS-stimulated U937 monocytic cells and THP-1 differentiated macrophages
Food & Function, 2020 Vitenskapelig artikkel
Multitrait genomic prediction of methane emissions in Danish Holstein cattle
Journal of Dairy Science (JDS), 2020 Vitenskapelig artikkel
Feed intake in Atlantic salmon fed with or without surface spreading of feed
Journal of Agricultural and Marine Sciences (JAMS), 2020 Vitenskapelig artikkel
Feed intake, nutrient digestibility and nutrient retention in Atlantic salmon (Salmo salar L.) fed diets with different physical pellet quality
Journal of Fisheries, 2020 Vitenskapelig artikkel
Uttesting av Innomar torsketeine i lab og under kommersielle forhold
2020 Nofimas rapportserie
Mathverdagen for den hjemmeboende eldre i 2030 - En brukersentrert tilnærming for å skape et mulighetsrom
Monitoring Thermal Treatments Applied to Meat Using Traditional Methods and Spectroscopic Techniques: a Review of Advances over the Last Decade
Food and Bioprocess Technology, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
New novel food regulation and collaboration for innovation
British Food Journal, 2020 Vitenskapelig artikkel
Utfordringer knyttet til prosessering og analyse av norsk tare, med fokus på sukkertare og butare
Choline supplementation prevents diet induced gut mucosa lipid accumulation in post-smolt Atlantic salmon (Salmo salar L.)
BMC Veterinary Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Markedet for marine restråstoff for anvendelse innen mat og jordbruk reker(Pandalus boralis), blåskjell (Mytilus edulis) og taskekrabbe (Cancer pagurus)
Major-effect candidate genes identified in cultivated strawberry (Fragaria × ananassa Duch.) for ellagic acid deoxyhexoside and pelargonidin-3-O-malonylglucoside biosynthesis, key polyphenolic compounds
Horticulture Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Government-industry dynamics in the development of offshore waste management in Norway: from prescriptive to risk-based regulation
Journal of Environmental Planning and Management, 2020 Vitenskapelig artikkel
Application of Novel Techniques for Monitoring Quality Changes in Meat and Fish Products during Traditional Processing Processes: Reconciling Novelty and Tradition
Processes, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Shelf life of broccoli in different packages stored under two temperature regimes
2020 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 66 av 328: