Fant 6557 publikasjoner.
Integrated ocean management for a sustainable ocean economy
Nature Ecology and Evolution, 2020 Vitenskapelig artikkel
Genetic Variation, GWAS and Accuracy of Prediction for Host Resistance to Sparicotyle chrysophrii in Farmed Gilthead Sea Bream (Sparus aurata)
Frontiers in Genetics, 2020 Vitenskapelig artikkel
From Food Product to Food Experience: How to Use Design Thinking to Service Vulnerable Populations and Improve Their Food Well-Being
2021 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Sluttrapport VårMat.- VårMat - strategisk satsing på persontilpasset mat 2018-2020
2021 Nofimas rapportserie
Acrylamide inhibits autophagy, induces apoptosis and alters cellular metabolic profiles
Ecotoxicology and Environmental Safety, 2021 Vitenskapelig artikkel
Consumers’ evaluation and intention to buy traditional seafood: The role of vintage, uniqueness, nostalgia and involvement in luxury
Appetite, 2021 Vitenskapelig artikkel
Yuck, This Biscuit Looks Lumpy! Neophobic Levels and Cultural Differences Drive Children’s Check-All-That-Apply (CATA) Descriptions and Preferences for High-Fibre Biscuits
Foods, 2020 Vitenskapelig artikkel
Raman, near-infrared and fluorescence spectroscopy for determination of collagen content in ground meat and poultry by-products.
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2021 Vitenskapelig artikkel
Comparability of Raman Spectroscopic Configurations: A Large Scale Cross-Laboratory Study
Analytical Chemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
Processed Eggshell Membrane Powder Is a Promising Biomaterial for Use in Tissue Engineering
International Journal of Molecular Sciences, 2020 Vitenskapelig artikkel
Prediction of water holding capacity and pH in porcine longissimus lumborum using Raman spectroscopy
Meat Science, 2021 Vitenskapelig artikkel
Farmed salmon rest raw materials as a source of peptones for industrial fermentation media
Process Biochemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
Individual differences underlying food intake and liking in semisolid foods
Food Quality and Preference, 2021 Vitenskapelig artikkel
Nordmenn kan deles inn i fem forbrukergrupper. Er du «gourmeten» eller «tilbudsjegeren»?
Aftenposten Viten, 2021 Fagartikkel
Digestive tract morphology and enzyme activities of juvenile diploid and triploid Atlantic salmon (Salmo salar) fed fishmealbased diets with or without fish protein hydrolysates
PLOS ONE, 2021 Vitenskapelig artikkel
Nanocomposites for Food Packaging Applications: An Overview
Nanomaterials, 2021 Vitenskapelig artikkel
Emulsion and Surface-Active Properties of Fish Solubles Based on Direct Extraction and after Hydrolysis of Atlantic Cod and Atlantic Salmon Backbones
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Children as food designers: The potential of co-creation to make the healthy choice the preferred one
International Journal of Food Design, 2020 Vitenskapelig artikkel
Lakseoppdrett i nord – regulering av samfunnsmessige og miljømessige konsekvenser
2020 Nofimas rapportserie
A comprehensive review on carotenoids in foods and feeds: status quo, applications, patents, and research needs
Critical reviews in food science and nutrition, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6557 publikasjoner. Vise side 60 av 328: