Fant 6556 publikasjoner.
Analysing multivariate storage data of seafood spreads. A case study based on combining split-plot design, principal component analysis and partial least squares predictions
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
Consequences of continuous ozonation on the health and welfare of Atlantic salmon post-smolts in brackish water recirculating aquaculture system
Aquatic Toxicology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Magnetic ligand fishing using immobilized DPP-IV for identification of antidiabetic ligands in lingonberry extract
PLOS ONE, 2021 Vitenskapelig artikkel
CdgL is a degenerate nucleotide cyclase domain protein affecting flagellin synthesis and motility in Bacillus thuringiensis
Research in Microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Modelling water and salt diffusion of cold-smoked Atlantic salmon initially immersed in refrigerated seawater versus on ice
Journal of Food Engineering, 2022 Vitenskapelig artikkel
Heat-induced reduction of deoxynivalenol and its modified forms during flaking and cooking of oat
World Mycotoxin Journal, 2021 Vitenskapelig artikkel
The complete genome sequence of Listeria monocytogenes strain S2542 and expression of selected genes under high-pressure processing
BMC Research Notes, 2021 Vitenskapelig artikkel
Cross-contamination of lettuce with Campylobacter spp. via cooking salt during handling raw poultry
The effect of alternate-day feeding on growth and feed conversion in Atlantic cod Gadus morhua
Aquaculture Nutrition, 2021 Vitenskapelig artikkel
Disintegration stability of extruded fish feed affects gastric functions in Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Bedre likestilling i fiskeriene – Momenter til strategier for likestilling i fiskerienes fangstledd
2021 Nofimas rapportserie
Principal components analysis of descriptive sensory data: Reflections, challenges, and suggestions
Journal of sensory studies, 2021 Vitenskapelig artikkel
Utvikling, kalibrering og verifisering av håndholdt vannmåler for klippfisk og saltfisk. Fase 1: Evaluering av ulike teknologialternativer og anbefalinger for videre arbeid
Serving the industry or undermining the regulatory system? The use of special purpose licenses in Norwegian salmon aquaculture
Drivers behind variation in welfare, quality, and production performance in Atlantic salmon farming produktion data
2021 Doktorgradsavhandling
Optimal saltreduksjon i røkt laks (OptiSalm) – Faglig sluttrapport
Helårlige arbeidsplasser i fiskeindustrien
Suitability of FTIR to distinguish pure cultures of problematic mould species from closely related species in the meat industry
Journal of Applied Microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Innmat er også mat
Kjøttbransjen, 2021 Fagartikkel
Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm). Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 53 av 328: