Fant 6583 publikasjoner.
Physiological response and survival of Atlantic mackerel exposed to simulated purse seine crowding and release
Conservation Physiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Fatty acid profile of cooked leg meat and raw hepatopancreas of red king crab (Paralithodes camtschaticus) during three-month live holding without feeding at 5 and 10 °C
Journal of Food Composition and Analysis, 2022 Vitenskapelig artikkel
Basic taste sensitivity, eating behaviour, and propensity of dairy foods of preadolescent children: How are they related?
Open Research Europe, 2021 Vitenskapelig artikkel
What if consumers saw the bigger picture? Systems thinking and the adoption of bio-based consumer products
Journal of Behavioral and Experimental Economics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Kvalitetsutfordringer med stor snurrevadtorsk - Kunnskapsstatus fra tidligere forskning
2021 Nofimas rapportserie
Teiner som fisker selektivt for stor kongekrabbe - minske fangst av undermåls krabbe ved utsortering på fiskedypet
2021 Rapport
Metamodeling of the electrical conditions in submerged arc furnaces
Social Science Research Network (SSRN), 2021 Vitenskapelig artikkel
Adaptive selection of a prion strain conformer corresponding to established North American CWD during propagation of novel emergent Norwegian strains in mice expressing elk or deer prion protein
PLoS Pathogens, 2021 Vitenskapelig artikkel
Surveillance of Listeria monocytogenes: Early detection, population dynamics and quasimetagenomic sequencing during selective enrichment
Applied and Environmental Microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Comparison of Different Ways of Handling L-shaped Data for Integrating Sensory and Consumer Information
Food Quality and Preference, 2021 Vitenskapelig artikkel
The use of soluble gas stabilization technology on food – A review
Trends in Food Science & Technology, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Catches in abandoned snow crab (Chionoecetes opilio) pots in the Barents Sea
Marine Pollution Bulletin, 2021 Vitenskapelig artikkel
Children’s sweet tooth: Explicit ratings vs. Implicit bias measured by the Approach avoidance task (AAT)
Stress Impairs Skin Barrier Function and Induces α2-3 Linked N-Acetylneuraminic Acid and Core 1 O-Glycans on Skin Mucins in Atlantic Salmon, Salmo salar
International Journal of Molecular Sciences, 2021 Vitenskapelig artikkel
Mest mulig norsk hvete i melet
Nationen, 2021 Fagartikkel
Theoretical basis and principles for welfare assessment of farmed fish
2020 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
VNIR–NIR hyperspectral imaging fusion targeting intraoperative brain cancer detection
Scientific Reports, 2021 Vitenskapelig artikkel
Comparison of EPA and DHA utilization in Atlantic salmon (Salmo salar) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fed two diets with different content of fish oil and rapeseed oil
Journal of Applied Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Lakefrysing av sjømat
Overcoming isolation in the Arctic during COVID-19 times through new ways of co-writing research
2022 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 51 av 330: