Fant 6584 publikasjoner.
Whole-Genome Sequencing Analysis of Listeria monocytogenes from Rural, Urban, and Farm Environments in Norway: Genetic Diversity, Persistence, and Relation to Clinical and Food Isolates
Applied and Environmental Microbiology, 2022 Vitenskapelig artikkel
High diversity in the regulatory region of Shiga toxin encoding bacteriophages
BMC Genomics, 2022 Vitenskapelig artikkel
Quality of whole gutted salmon in various bulk packages
Journal of Food Quality, 1999 Vitenskapelig artikkel
Quality of filleted salmon in various retail packages
An interlaboratory study to find an alternative to the MPN technique for enumerating Escherichia coli in shellfish
International journal of food microbiology, 1998 Vitenskapelig artikkel
Variation in volatile organic compounds in Atlantic salmon mucus is associated with resistance to salmon lice infection
Scientific Reports, 2022 Vitenskapelig artikkel
Modified atmosphere packaging
2002 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Active packaging in practice: fish
2003 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Combining MAP with other preservation techniques
Identifying and dealing with heat-resistant bacteria
2004 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Microbial growth in modified atmosphere packaged blue mussels (Mytilus edulis)
2006 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Lessons from other commodities: fish and meat
2007 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
MA packaging combined with other preserving factors
Novel methods to optimise the nutritional and sensory quality of in-pack processed fish products
2008 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Microbiological quality and safety of farmed fish
Predicted strong genetic gains from the application of genomic selection to improve growth related traits in barramundi (Lates calcarifer)
Aquaculture, 2022 Vitenskapelig artikkel
Increasing dietary levels of the n-3 long-chain PUFA, EPA and DHA, improves the growth, welfare, robustness and fillet quality of Atlantic salmon in sea cages
British Journal of Nutrition, 2022 Vitenskapelig artikkel
Effects of Salt-curing Procedure and Smoking Temperature on Astaxanthin Stability in Smoked Salmon
Journal of Food Science, 2004 Vitenskapelig artikkel
Kvotebytteavtaler 2018 – estimert førstehåndsverdi for fartøygrupper
2022 Nofimas rapportserie
Miljø og fôring for optimal helse og overlevelse av rensefisk i merd
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6584 publikasjoner. Vise side 44 av 330: