Fant 6556 publikasjoner.
Small-Scale Comparative Genomic Analysis of Listeria monocytogenes Isolated from Environments of Salmon Processing Plants and Human Cases in Norway
Hygiene, 2021 Vitenskapelig artikkel
Assessment of Food Quality and Safety of Cultivated Macroalgae
Foods, 2022 Vitenskapelig artikkel
Anvendelse, begrensninger, kostnader, og nytteverdi relatert til bruk av blockchainteknologi i sjømatindustrien
2022 Nofimas rapportserie
Space and Habitat Utilization of the Red King Crab (Paralithodes camtschaticus) in a Newly Invaded Fjord in Northern Norway
Frontiers in Marine Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
Post-enzymatic hydrolysis heat treatment as an essential unit operation for collagen solubilization from poultry by-products.
Food Chemistry, 2022 Vitenskapelig artikkel
Combining hedonic information and CATA description for consumer segmentation.
Food Quality and Preference, 2022 Vitenskapelig artikkel
Insight into real-world complexities is required to enable effective response from the aquaculture sector to climate change
PLoS Climate, 2022 Vitenskapelig artikkel
Clustering consumers based on product discrimination in check-all-that-apply (CATA) data
Pla-based materials containing bio-plasticizers and chitosan modified with rosehip seed oil for ecological packaging
Polymers, 2021 Vitenskapelig artikkel
Derfor er SJØMATHANDEL PÅ NETT en god idé!
Norsk Sjømat, 2022 Fagartikkel
Godt fôr til rensefisk, en forutsetning for god helse, velferd og funksjon
Norsk Fiskeoppdrett, 2022 Fagartikkel
Informal social learning dynamics and entrepreneurial knowledge acquisition in a micro food learning network
International Journal of Entrepreneurship and Innovation, 2022 Vitenskapelig artikkel
The farm-based entrepreneur’s marketing mix: a case study from the local food sector
Journal of Research in Marketing and Entrepreneurship, 2022 Vitenskapelig artikkel
Trenger laks fettsyren EPA for optimal immunrespons? Rapport FHF prosjekt EPA-laks
2021 Rapport
Effect of the T90-codend on the catch quality of cod (Gadus morhua) compared to the conventional codend configuration in the Barents Sea bottom trawl fishery
Fisheries Research, 2022 Vitenskapelig artikkel
The fourth industrial revolution in the food industry—Part I: Industry 4.0 technologies
Critical reviews in food science and nutrition, 2022 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Optimization of the Balance between Protein, Lipid and Carbohydrate in Diets for Lumpfish (Cyclopterus lumpus)
Aquaculture Nutrition, 2022 Vitenskapelig artikkel
A novel miniaturized biosensor for monitoring atlantic salmon swimming activity and respiratory frequency
Animals, 2021 Vitenskapelig artikkel
Exploration of seaweed consumption in Norway using the norm activation model: The moderator role of food innovativeness
Transcriptome and functional responses to absence of astaxanthin in Atlantic salmon fed low marine diets
Comparative Biochemistry and Physiology - Part D:Genomics and Proteomics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 44 av 328: