Fant 6567 publikasjoner.
Comparative analysis of the acute response of the trout, O-mykiss, head kidney to in vivo challenge with virulent and attenuated infectious hematopoietic necrosis virus and LPS-induced inflammation
BMC Genomics, 2008 Vitenskapelig artikkel
Cold smoking of Atlantic salmon (Salmo salar) fillets with smoke condensate - an alternative processing technology for the production of smoked salmon
Journal of Food Science, 2008 Vitenskapelig artikkel
Antioxidant properties and sensory profiles of breads containing barley flour
Food Chemistry, 2008 Vitenskapelig artikkel
Antimicrobial susceptibility and proposed microbiological cut-off Values of lactobacilli by phenotypic determination
International Journal of Probiotics and Prebiotics, 2008 Vitenskapelig artikkel
Analysis of the parental contribution to a group of fry from a single day of spawning from a commercial Atlantic cod (Gadus morhua) breeding tank
Aquaculture, 2008 Vitenskapelig artikkel
A comparison of the effect of urchin size and diet on gonad yield and quality in the sea urchin Evechinus chloroticus Valenciennes
Aquaculture International, 2008 Vitenskapelig artikkel
The importance of transformations for traceability – A case study of lamb and lamb products
Meat Science, 2009 Vitenskapelig artikkel
Emerging sampling approaches for Raman analysis of foods
Spectroscopy Europe, 2014 Fagartikkel
Relations between muscle pH and flesh color of Atlantic halibut
Journal of Food Science, 2009 Vitenskapelig artikkel
Lactic acid fermentation reduces acrylamide formed during production of fried potato products
Aspects of Applied Biology, 2009 Vitenskapelig artikkel
Population structure and genetic variation of lane snapper (Lutjanus synagris) in the northern Gulf of Mexico
Marine Biology, 2009 Vitenskapelig artikkel
A novel approach for subsurface through-skin analysis of salmon using spatially offset raman spectroscopy (sors)
Applied Spectroscopy, 2014 Vitenskapelig artikkel
Nytt utstyr - bedre utnyttelse av kornet
Baker og Konditor, 2014 Fagartikkel
Food quality and safety issues in the priority areas within MoniQA
Quality Assurance and Safety of crops & foods, 2009 Vitenskapelig artikkel
Combined airborne profiling over Fram Strait sea ice: Fractional sea-ice types, albedo and thickness measurements
Cold Regions Science and Technology, 2009 Vitenskapelig artikkel
Alternative methods for combining design variables and consumer preference with information about attitudes and demographics in conjoint analysis
Food Quality and Preference, 2010 Vitenskapelig artikkel
Urapportert fiske i torskefiskeriene – resultater fra spørreundersøkelse om juks
2014 Nofimas rapportserie
Microbes versus microbes: Control of pathogens in the food chain
Journal of the Science of Food and Agriculture, 2014 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Lønnsomhet i nordnorske aktivitetsturismebedrifter
A standardised static in vitro digestion method suitable for food-an international consensus
Food & Function, 2014 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 216 av 329: