Fant 6567 publikasjoner.
Screening of acrylamide contents in potato crisps using process variable settings and near-infrared spectroscopy
Molecular Nutrition & Food Research, 2006 Vitenskapelig artikkel
Relevance of dietary oil source for contraction and quality of pre-rigor filleted Atlantic cod, Gadus morhua
Aquaculture, 2006 Vitenskapelig artikkel
Refined understanding of sulphur amino acid nutrition in hybrid striped bass, Morone chrysops female x M-saxatilis male
Aquaculture Research, 2006 Vitenskapelig artikkel
Prediction of equivalent chain lengths from two-dimensional fatty acid retention indices
Journal of Chromatography A, 2006 Vitenskapelig artikkel
Pre-processing in biochemometrics: Correction for path-length and temperature effects of water in FTIR bio-spectroscopy by EMSC
Journal of Chemometrics, 2006 Vitenskapelig artikkel
Physiological effects of simultaneous, abrupt seawater entry and sea lice (Lepeophtheirus salmonis) infestation of wild, sea-run brown trout (Salmo salar) smolts
Canadian Journal of Fisheries and Aquatic Sciences, 2006 Vitenskapelig artikkel
Optimization of dipeptide-protein mixtures in experimental diet formulations for rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) alevins
Non-contact transflectance NIR imaging for representative on-line sampling of dried salted coalfish (bacalao)
Journal of Near Infrared Spectroscopy, 2006 Vitenskapelig artikkel
Nisjebedrifters utfordring med å utvikle en markedsføringsstrategi: En eksplorerende studie av sjømateksportører
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2006 Vitenskapelig artikkel
Low feed pellet water stability and fluctuating water salinity cause separation and accumulation of dietary oil in the stomach of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
Klippfisk i Portugal – Litt historie og resultater fra 4 fokusgrupper
Isolation and characterization of 125 microsatellite DNA markers in the blacklip abalone, Haliotis rubra
Molecular Ecology Notes, 2006 Vitenskapelig artikkel
Influence of aging and salting on protein secondary structures and water distribution in uncooked and cooked pork. A combined FT-IR microspectroscopy and H-1 NMR relaxometry study
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2006 Vitenskapelig artikkel
Inclusion of size fractionated fish hydrolysate in high plant protein diets for Atlantic cod, Gadus morhua
Inclusion of fish bone and crab by-products in diets for Atlantic cod, Gadus morhua
Impact of waxy, partial waxy, and wildtype wheat starch fraction properties on hearth bread characteristics
Cereal Chemistry, 2006 Vitenskapelig artikkel
Hvilke faktorer bidrar til suksess for nye sjømatprodukter på det norske markedet: En kvalititativ undersøkelse
Growth, survival, and development of Atlantic cod (Gadus morhua L.) weaned onto diets containing various sources of marine protein
ICES Journal of Marine Science, 2006 Vitenskapelig artikkel
Growth, feed efficiency, digestibility and nutrient distribution in Atlantic cod (Gadus morhua) fed two different fish meal qualities at three dietary levels of vegetable protein sources
Låssetting av sommermakrell. Delrapport
2014 Nofimas rapportserie
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 208 av 329: