Fant 6556 publikasjoner.
Environmental values and self-identity as a basis for identifying seaweed consumer segments in the UK
British Food Journal, 2023 Vitenskapelig artikkel
Knowledge bases, innovation and sustainability - When tradition meets novelty in the food industry
Trends in Food Science & Technology, 2024 Vitenskapelig artikkel
Diverse Transcriptome Responses to Salinity Change in Atlantic Cod Subpopulations
Cells, 2023 Vitenskapelig artikkel
Assessing economic methodology of marine ecosystem services. Deliverable No. 7.5
2023 Rapport
Socio-economic impact assessment of CSs of new/emerging LTS aquaculture. Deliverable D7.4
Good practice for policy development for low-trophic level aquaculture. Deliverable D8.5
Cellular heterogeneity in red and melanized focal muscle changes in farmed Atlantic salmon (Salmo salar) visualized by spatial transcriptomics
Cell and Tissue Research, 2023 Vitenskapelig artikkel
Growth Performance, Nutrient Digestibility, and Retention in Atlantic Salmon, Salmo salar L., Fed Diets with Fermented Sugar Kelp, Saccharina latissima
Aquaculture Nutrition, 2023 Vitenskapelig artikkel
Consumer Perception of Food Texture in Relation to Preferences and Food Intake
2023 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Methodological approaches to assess tactile sensitivity in the food context—A scoping review
Journal of texture studies, 2023 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Utbyttetall og næringsstoffinnhold i hvitfiskmel og olje basert på restråstoff fra torsk, hyse og sei
2023 Nofimas rapportserie
Miljøkonsekvenser av akvakultur og sameksisterende næringer
Extending the Shelf Life of Atlantic Salmon (Salmo salar) with Sub-Chilled Storage and Modified Atmosphere Packaging in Recyclable Mono-Material Trays
Foods, 2023 Vitenskapelig artikkel
Mucosal and systemic physiological changes underscore the welfare risks of environmental hydrogen sulphide in post-smolt Atlantic salmon (Salmo salar)
Ecotoxicology and Environmental Safety, 2024 Vitenskapelig artikkel
Understanding Different Types of Conflicts and Coexistence in Marine Spatial Planning (MSP)
Havbruksnæringens ringvirkninger – Verdiskaping og sysselsetting 2022
Faktorer som påvirker utvalg av økologiske produkter i norsk dagligvare
pH-dependent structural transitions in cationic ionizable lipid mesophases are critical for lipid nanoparticle function
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2023 Vitenskapelig artikkel
Uttesting av naturlige antioksidanter i hvitfiskmel
Utvikling, kalibrering og verifisering av håndholdt vannmåler for klippfisk og saltfisk. Faglig sluttrapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 19 av 328: