Publisert 2024

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Trends in Food Science & Technology , vol. 144 , p. 1–16–15 , 2024

Utgiver : Elsevier

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0924-2244
Elektronisk : 1879-3053

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Rasmussen, Martin Krøyer; Gold, Julie; Kaiser, Carl Walter Matthias; Moritz, Jana; Niko, Räty; Rønning, Sissel; Ryynänen, Toni; Skrivergaard, Stig; Ström, Anna; Therkildsen, Margrethe; Tuomisto, Hanna L.; Young, Jette Feveile

Forskningsområder

Mat fra nye kilder

Råvarekunnskap

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen