Fant 6567 publikasjoner.
Røkt laks – salttype og saltkonsentrasjon. Analyser av 6 røkte lakseprodukter
2011 Nofimas rapportserie
Relationships between sensory evaluations of beef tenderness, shear force measurements and consumer characteristics
Meat Science, 2014 Vitenskapelig artikkel
Tradisjon og innovasjon. Ja takk begge deler
Bioforsk FOKUS, 2013 Fagartikkel
Comparison of the methodologies and Recommendations
2014 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Dynamic Sensory Descriptive Methodologies: Time–Intensity and Temporal Dominance of Sensations
Introduction to sensory characterization
Novel techniques in sensory characterization and consumer profiling
2014 Vitenskapelig antologi/Konferanseserie
Samarbeid om fetterstatning
Kjøttbransjen, 2014 Fagartikkel
Cooking hamburgers at home - consumer preferences, internal color and survival of shigatoxigenic Eschericia coli
Meat Science, 2013 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Makrellkonfliktens konsekvenser
2014 Nofimas rapportserie
Strategic alliances in new product development: A literature review
Food safety assurance systems: Food safety and ethics
Ethies and food safety
Markedsbasert høsting av lodde
Torsk i det svenske og tyske dagligvaremarkedet Forprosjekt: Tilstedeværelsen av tinte torskeprodukter i etablerte kanaler for fersk fisk
Inactivation of Clostridium sporogenes spores in fish by-products by a new processing method
Pumping av torsk og laks. Arbeidspakke 3: Hvitfisk – effekt av pumping
Pre-rigor injeksjonssalting av laksefilet- Krymping avhengig av tid post mortem før filetering og salting- Trekkraft for å løsne tykkfiskbein før og etter salting pre-rigor
Modelling of beef sensory quality for a better prediction of palatability
Økt holdbarhet av fiskefilet ved gelatin-coating
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6567 publikasjoner. Vise side 181 av 329: