Fant 6618 publikasjoner.
Sea Urchin Fishing Techniques Report (Activity A3.1.1 of the NPA URCHIN project)
2016 Nofimas rapportserie
Autolyse - kulinarisk bakemagi
Bakst, 2016 Fagartikkel
Styrt fettsyresammensetning i fôr for å forebygge utbrudd av viktige virussykdommer i laks
Diet and Physical Activity Apps: Perceived Effectiveness by App Users
JMIR mhealth and uhealth, 2016 Vitenskapelig artikkel
Electronic nose as a potential method for measuring flavour characteristics of pork - a preliminary study
1997 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Near infrared reflectance spectroscopy for the assesment of meat tenderness
2000 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Prediction of beef quality attributes from early post mortem near infrared reflectance spectra
On-line near infrared analysis of meat composition in industrial scale ground meat batches
Evaluation of Hand-Held Instruments for Representative Determination of Glucose in Potatoes
Potato Research, 2016 Vitenskapelig artikkel
Structural characterization of a branched (1 → 6)-α-mannan and β-glucans isolated from the fruiting bodies of Cantharellus cibarius
Carbohydrate Polymers, 2016 Vitenskapelig artikkel
Gulrøtter råtner og smaker vondt i feil emballasje
Gartneryrket, 2016 Fagartikkel
Sushi i Sør-Afrika. Sjuende artikkel i artikkelserie om Sør-Afrika
Norsk Fiskeoppdrett, 2015 Fagartikkel
Markedet for laks i Sør-Afrika. Første artikkel i artikkelserie om Sør-Afrika
Kjøpskriterier for atlantisk oppdrettslaks i Sør-Afrika. Fjerde artikkel i artikkelserie om Sør-Afrika
Tint laks i Sør-Afrika. Sjette artikkel i artikkelserie om Sør-Afrika
Markedsandeler for norsk laks i Sør-Afrika. Andre artikkel i artikkelserie om Sør-Afrika
Laks på menyen i Sør-Afrika. Femte artikkel i artikkelserie om Sør-Afrika
Hvordan møter sørafrikanske aktører de høye lakseprisene? Tredje artikkel i artikkelserie om Sør-Afrika
Multifaktorielle sykdommer i norsk lakseoppdrett. Sluttrapport
2015 Nofimas rapportserie
Recommendations for a Global Framework to Ensure the Legality and Traceability of Wild-Caught Fish Products. Expert Panel on Legal and traceable Wild Fish Products. FINAL REPORT
2015 Rapport
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6618 publikasjoner. Vise side 140 av 331: