Fant 6559 publikasjoner.
Effect of the Absorber Capacity and Gas Composition on the Quality and Liquid loss of Fresh Meat Product
2017 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Pilotprosjekt; Filét i Norge - OC2017 A-021
2017 Rapport
Havbruksnæringens konsekvenser for økosystemtjenester og samfunn i nordområdene. Forprosjekt Balsfjorden
2017 Nofimas rapportserie
Beste praksis for medikamentfrie metoder for lakseluskontroll (MEDFRI) - Faglig sluttrapport
Krav til sosial bærekraft i norsk fangstbasert fiskerinæring Faglig sluttrapport
Impact of Pulsed Direct Current on Embryos, Larvae and Young Juveniles Atlantic cod (Gadus morhua) and its Implication on Electrotrawling for Brown Shrimp
Marine and Coastal Fisheries, 2017 Vitenskapelig artikkel
CtrlAQUA - Annual Report 2016 - CtrlAQUA - Centre for Closed-Containment Aquaculture
Optimalt inntak, ettertørking og lagring av tørrfisk - Sluttrapport
Metabolisme av omega-3 fettsyrer i atlantisk laks (Salmo salar L.): Effekt av ulike nivåer av EPA og DHA I fôret på fiskens helse
2017 Doktorgradsavhandling
Mixing and scale affect moving bed biofilm reactor (MBBR) performance
Aquacultural Engineering, 2017 Vitenskapelig artikkel
Sesong og kjønnsmodning – betydning på rogn og muskelkvalitet hos ørret
Knekkebrød for alle penga
Baker og Konditor, 2017 Fagartikkel
Kvalitetssystem og sertifisering innen naturbasert reiseliv: Erfaringer og effekter i Skottland, New Zealand og Island
2014 Rapport
Store verdier i reststoff
Like gode muffins med mindre sukker
The effect of K-lactate salt and liquid smoke on bacterial growth in a model system
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2017 Vitenskapelig artikkel
Ikke én dråpe å miste - Kvalitet på farseprodukter
Norsk Sjømat, 2016 Fagartikkel
Factors predicting meat and meat Products consumption among middle-aged and elderly People: evidence from a consumer survey in Switzerland
Food & Nutrition Research, 2017 Vitenskapelig artikkel
Kostnad-nytte-analyse av fangstteknikker brukt i fangst av kråkeboller. Aktivitet A3.2.2 av NPA URCHIN prosjekt
Gene and Protein Expression as a Tool to Explain/Predict Meat (and Fish) Quality
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6559 publikasjoner. Vise side 119 av 328: