Fant 6625 publikasjoner.
Do parents form their children’s sweet preference? The role of parents and taste sensitivity on preferences for sweetness in pre-schoolers
Food Quality and Preference, 2017 Vitenskapelig artikkel
Agriculture in Northern Norway in a changing climate
2012 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
The impact of oat structure and β-glucan on in vitro lipid digestion
Journal of Functional Foods, 2017 Vitenskapelig artikkel
A novel library-independent approach based on high-throughput cultivation in Bioscreen and fingerprinting by FTIR spectroscopy for microbial source tracking in food industry
Letters in Applied Microbiology, 2017 Vitenskapelig artikkel
Quantification of 1,3-B-D-glucan from yeast added as a functional ingredient to bread
Carbohydrate Polymers, 2018 Vitenskapelig artikkel
Light-induced discoloration of sliced packaged salami is non-reversible
2017 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Forvaltningsrettet ressursforskning : rapport for 1995 til Fiskeridepartementet
1996 Rapport
Forvaltningsforskning, marine ressurser : rapport for 1994 til Fiskeridepartementet
1995 Rapport
Forvaltningsforskning, Marine Ressurser : rapport for 1993 til Fiskeridepartementet
1994 Rapport
Torsk og andre kystressurser i nord
Ottar, 1994 Fagartikkel
Eksperimenter med tverrwire under bunntrålfiske
1993 Rapport
Flerbestandsmodell for kystressurser : framdriftsrapport
1992 Rapport
Report from a fish stock assessment mission : United Nations Development Programme : project DRK/85/006 in DPR Korea
1991 Rapport
Kyst- og fjordressurs-undersøkelser : et utkast til rammebetingelser for et langsiktig forskningsprogram på marine kyst- og fjordressurser : framtidige ressursvurderinger basert på flerbestandsmodelleringer
Med kunstig intelligens etter øl
Dagens næringsliv, 2017 Fagartikkel
Velferdsindikatorer for oppdrettslaks: Hvordan vurdere og dokumentere fiskevelferd - Del C. Bruk av operative velferdsindikatorer i forbindelse med ulike håndteringsprosedyrer
2017 Faglig kapittel
Velferdsindikatorer for oppdrettslaks: Hvordan vurdere og dokumentere fiskevelferd - Del B. Bruk av operative velferdsindikatorer for ulike oppdretts- og produksjonssystem
Velferdsindikatorer for oppdrettslaks: Hvordan vurdere og dokumentere fiskevelferd - Del A. fiskevelferd og oppdrettslaks, kunnskap og teoretisk bakgrunn
Exploration of consumer perception of Sauvignon Blanc wines with enhanced aroma properties using two different descriptive methods
Food Research International, 2017 Vitenskapelig artikkel
Automatic control of fat content in multiple batches of meat trimmings by process analytical technology
Fleischwirtschaft Chinese Edition, 2017 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 117 av 332: