Publisert 2025

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : Food Research International , vol. 202 , p. 1–24 , 2025

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 0963-9969
Elektronisk : 1873-7145

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Brasse, Céline; Clegg, Miriam; Feron, Gilles; Geny, Alexia; Grini, Ida Synnøve Bårvåg; Koga, Shiori; Maître, Isabelle; Methven, Lisa; Rognså, Guro Helgesdotter; Smith, Rachel; Sulmont-Rossé, Claire; Ueland, Øydis; Wymelbeke-Delannoy, Virginie Van

Forskningsområder

Forbrukerinnsikt

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner:

Temasider tilknyttet publikasjonen

Secret Link