Publisert 2021

Les på engelsk

Publikasjonsdetaljer

Tidsskrift : BMC Research Notes , vol. 14 , p. 1–6 , 2021

Utgiver : BioMed Central (BMC)

Internasjonale standardnummer :
Trykt : 1756-0500
Elektronisk : 1756-0500

Publikasjonstype : Vitenskapelig artikkel

Bidragsytere : Duru, Ilhan Cem; Bucur, Florentina Ionela; Andreevskaya, Margarita; Ylinen, Anne; Crauwels, Peter; Grigore-Gurgu, Leontina; Nikparvar, Bahareh; Rode, Tone Mari; Laine, Pia; Paulin, Lars; Løvdal, Trond Karsten; Riedel, Christian U.; Bar, Nadav; Borda, Daniela; Nicolau, Anca Ioana; Auvinen, Petri

Sak : 1

Forskningsområder

Holdbarhet og mattrygghet

Teknologier for matprosessering

Har du spørsmål om noe vedrørende publikasjonen, kan du kontakte Nofimas bibliotekleder.

Kjetil Aune
Bibliotekleder
kjetil.aune@nofima.no

Kontaktpersoner: