Fant 1019 publikasjoner.
Britiske forbrukeres oppfatning av fersk og tint filet fra torsk. Oppfattes produktene forskjellig og hva består i så fall forskjellene av?Sluttrapport prosjekt FHF # 900444
2011 Nofimas rapportserie
A review of genetic influences from escaped farmed Atlantic salmon on wild Atlantic salmon populations
Fersk fisk fra Nord-Norge til Europa. Forutsetninger, vareflyt, barrierer og markedsmuligheter
Evaluering av faktagrunnlaget om påvirkning mellom oppdretts- og villaks: Lakselus
Markedsbasert elektronisk informasjonsutveksling i rekenæringa (MEIR)
Utblødning og superkjøling av pre-rigor filetert oppdrettstorsk
Dokumentasjon av lovlig fanget fisk og innføring av vedikjedesporing – fase 2
Analyse av transfettsyrer i marine lipider – Risiko for falske positive
Nye rekeprodukter til det norske markedet Utvikling av middagsretter med pillede reker som ingrediens
Inactivation of IPN-virus in fish by-products by inorganic acid and base
Fant 1019 publikasjoner. Vise side 68 av 102: