Fant 950 publikasjoner.
Forbrukeres matadferd på kjøkkenet
2017 Nofimas rapportserie
Akvakultur og regional utvikling i Arktis – fra kontrovers til dialog (AquaLog)
Estimert innhold av næringsstoff og energi i fôrspill og faeces fra norsk lakseoppdrett
Hvordan planlegges kystsonen? Kartlegging av gjeldende planpraksis etter plan- og bygningsloven i sjøområdene
Utvikling og optimalisering av makrellfiletering
Havbruksnæringens konsekvenser for økosystemtjenester og samfunn i nordområdene. Forprosjekt Balsfjorden
Beste praksis for medikamentfrie metoder for lakseluskontroll (MEDFRI) - Faglig sluttrapport
Krav til sosial bærekraft i norsk fangstbasert fiskerinæring Faglig sluttrapport
Optimalt inntak, ettertørking og lagring av tørrfisk - Sluttrapport
Fant 950 publikasjoner. Vise side 32 av 95: