Fant 1011 publikasjoner.
Nye omega-3-kilder i fôr til laks
2019 Nofimas rapportserie
Ernæringens betydning for skinn-, tarm-, og gjellehelse hos laks
Applications, limitations, costs, and benefits related to the use of blockchain technology in the food industry
Status, verdi og utfordringer for matproduksjon i Arktisk Norge – Rapport 2 "Arktis som en matproduserende region"
Bleking og vinterisering av råolje fra makrell restråstoff
Økt konsum av sjømat i Norge. Muligheter og barrierer i norsk dagligvarehandel
Smolt production and the potential for solid waste collection in Norway
Driftsundersøkelsen i fiskeindustrien – Driftsårene 2016 og 2017
Holdbarhet på produkter av bløytet-, fryst- og tint tørrfisk. Faglig sluttrapport
Holdbarhetskriterier for tørrfisk – forprosjekt. Faglig sluttrapport
Fant 1011 publikasjoner. Vise side 25 av 102: