Fant 950 publikasjoner.
Optimal saltreduksjon i røkt laks (OptiSalm) – Faglig sluttrapport
2021 Nofimas rapportserie
Helårlige arbeidsplasser i fiskeindustrien
Prosessoptimalisering og mulig bruk av salterstattere med tanke på saltreduksjon i røkte lakseprodukter (OptiSalm). Delrapport for sensorisk profilering av røkt laks med salterstattere
Mikrobiologi og produksjonshygiene i fiskemelindustrien
Validering av metoden «NS-EN 12822:2014» for bestemmelse av vitamin E med væskekromatografi (HPLC). Måling α-, β-, γ- og δ-tokoferol (BIOLAB A121 Tokoferolprofil)
Smaksnøytrale proteiner fra makrell (SMELL) - Faglig sluttrapport
Kunnskapsgrunnlag – Slam fra lakseoppdrett
Genetisk variasjon og genetiske markører for motstandskraft mot Gyrodactylus salaris hos laks i infiserte vassdrag
Optimalisering av fett og fettsyrer i fôr til atlantisk laks for bedre helse og velferd gjennom ulike livsfaser og utfordrende miljøbetingelser
Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP2, AP3 og AP4
Fant 950 publikasjoner. Vise side 16 av 95: