Fant 942 publikasjoner.
Optimalisering av fett og fettsyrer i fôr til atlantisk laks for bedre helse og velferd gjennom ulike livsfaser og utfordrende miljøbetingelser
2021 Nofimas rapportserie
Smaksnøytrale protein fra makrell (SMELL). Delrapport for AP2, AP3 og AP4
Økonomiske og miljømessige konsekvenser av reguleringer og institusjonelle rammer – Faglig sluttrapport
Fangstskaderegistrering 2014–2020 - Vurdering av kvalitetstilsyn i regi av Norges Råfisklag
Kartlegging av landingsmønster for torsk, sei og hyse 2017−2019
Mapping the local-global wine chain from Europe to China: Towards shared standards and benchmarks in wine traceability and authenticity
Kvalitet på regnbueørret oppdrettet i sjø – holdbarhet (QIM), filetfarge og muskeltekstur
Hvordan kan pliktkvoter bidra til mer foredling? Vurdering av tre forslag til endringer i "Forskrift om leveringsplikt for fartøy med torsketrål-tillatelse"
Norwegian Responsible Fisheries Management (NRFM) – Utvikling av norsk standard for bærekraftige fiskerier
Sluttrapport VårMat.- VårMat - strategisk satsing på persontilpasset mat 2018-2020
Fant 942 publikasjoner. Vise side 16 av 95: