Tove Maugesten Laboratorieleder +47 930 13 068 +47 64 97 02 45 E-post Ås Trygg og holdbar mat Se publikasjoner i Cristin Epostadresser til ansatte følger malen fornavn.etternavn@nofima.no Mellomnavn kan skrives både med bindestrek og punktum. Kontakt sentralbord tel:+47 776 29000 eller post@nofima.no om du har spørsmål. Mine prosjekter MICROORC Orkestrering av matsystemmikrobiomer for å minimere matavfall 2023 - 2027 FutureFoodControl Trygg mat, redusert matsvinn og bærekraftig emballering 2021 - 2024 Phagepowder Avansert baketeriofag-teknologi for hemming av matforgiftningsbakterier 2020 - 2024 FuturePack Mer bærekraftig plastemballasje 2017 - 2020 FoodMicro-Pack Trygg og holdbar mat, optimale emballeringsløsninger og redusert matsvinn 2017 - 2020 SunnMat Bærekraftig utnyttelse av norske matråvarer med fokus på helse og kvalitet 2017 - 2020 Ecosorb Miljøvennlig og effektiv væskeabsorbent 2016 - 2020 SeaPack Mer miljøvennlig transportemballasje for sjømat 2016 - 2020 Mine publikasjoner Tove Maugesten har 5 publikasjoner ved Nofima: Mapping the Kitchen Microbiota in Five European Countries Reveals a Set of Core Bacteria across Countries, Kitchen Surfaces, and Cleaning Utensils Applied and Environmental Microbiology, 2023 Vitenskapelig artikkel Is visual motivation for cleaning surfaces in the kitchen consistent with a hygienically clean environment? Food Control, 2020 Vitenskapelig artikkel A novel packaging method with a dissolving CO2 headspace combined with organic acids prolongs the shelf life of fresh salmon International journal of food microbiology, 2009 Vitenskapelig artikkel Explorative multivariate analyses of 16S rDNA microbial community data from modified atmosphere-packed (MAP) salmon and coalfish Applied and Environmental Microbiology, 2004 Vitenskapelig artikkel Survival and growth of Escherichia coli O157 : H7, Yersinia enterocolitica and Salmonella enteritidis on decontaminated and untreated meat Meat Science, 2001 Vitenskapelig artikkel