Tove Maugesten Laboratorieleder +47 930 13 068 +47 64 97 02 45 tove.maugesten@nofima.no Ås Trygg og holdbar mat Se publikasjoner i Cristin Mine prosjekter FuturePack Mer bærekraftig plastemballasje 2017 - 2020 FoodMicro-Pack Trygg og holdbar mat, optimale emballeringsløsninger og redusert matsvinn 2017 - 2020 Ecosorb Miljøvennlig og effektiv væskeabsorbent 2016 - 2020 SeaPack Mer miljøvennlig transportemballasje for sjømat 2016 - 2020 Mine publikasjoner Tove Maugesten har 4 publikasjoner ved Nofima: Is visual motivation for cleaning surfaces in the kitchen consistent with a hygienically clean environment? Food Control, 2020 Vitenskapelig artikkel A novel packaging method with a dissolving CO2 headspace combined with organic acids prolongs the shelf life of fresh salmon International journal of food microbiology, 2009 Vitenskapelig artikkel Explorative multivariate analyses of 16S rDNA microbial community data from modified atmosphere-packed (MAP) salmon and coalfish Applied and Environmental Microbiology, 2004 Vitenskapelig artikkel Survival and growth of Escherichia coli O157 : H7, Yersinia enterocolitica and Salmonella enteritidis on decontaminated and untreated meat Meat Science, 2001 Vitenskapelig artikkel