Fant 6421 publikasjoner.
New methodologies in sensory and consumer research with preadolescents to guide product development of healthy, child-centred food.
2021 Doktorgradsavhandling
Update on assessment of risk of introduction of Echinococcus multilocularis to mainland Norway
VKM Report, 2024 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
SEAMARK DELIVERABLE D7.3: INITIAL ASSESSMENT OF MARKET POTENTIAL
2024 Rapport
SEAMARK DELIVERABLE D7.2: A PLATFORM FOR MARKET EXPLOITATION
2022 Rapport
SEAMARK DELIVERABLE D7.1: Specification of flagship products and plan market strategy
Økt verdiskaping for norske kålvekster – delrapport 2. Effekt av produksjonsfaktorer på sensorisk- og helserelatert kvalitet i hodekål og blomkål
2024 Nofimas rapportserie
Årets bakekvalitetsprognose av mathvete i 2024
November-prognosen 2024, 2024 Fagartikkel
Åkerbønner og erter; en kilde til proteinkonsentrat gjennom grønn bærekraftig teknologi. Råvarer, kjemisk innhold og prosessering
Canned complementary porridges for infants and young children (6–23 months) based on African indigenous crops; nutritional content, consistency, sensory, and affordability compared to traditional porridges based on maize and finger millet
Maternal & Child Nutrition, 2024 Vitenskapelig artikkel
Innovasjon og økologi i det norske matsystemet -Teorien fra Joseph Schumpeter og effekten fra Rudolf Steiner
Fordi du bryr deg - Et magasin fra Debio, 2024 Fagartikkel
Quantification of fat content in the liver of different aquaculture fish species using hyperspectral image analysis
Aquaculture, 2025 Vitenskapelig artikkel
Reproductive biology of lumpfish (Cyclopterus lumpus): a key to successful selective breeding
2022 Nofimas rapportserie
Hyperspectral imaging and deep learning for parasite detection in white fish under industrial conditions
Scientific Reports, 2024 Vitenskapelig artikkel
Combining text mining of social media data and conjoint approach to investigate consumer choices on organic food
Food Quality and Preference, 2024 Vitenskapelig artikkel
Exploiting the “gold of the ocean”: Can live storage solve the paradox of the purse seine fishery for Atlantic bluefin tuna in Norway?
Marine Policy, 2024 Vitenskapelig artikkel
Vekttap på RSW-lagret hvitfisk under påfølgende islagring og transport
The Intertwinement of the Physical and Digital Worlds in the Development of Food Literacy Competencie
Nutrition reviews, 2024 Vitenskapelig artikkel
Zic-HILIC MS/MS Method for NADomics Provides Novel Insights into Redox Homeostasis in Escherichia coli BL21 Under Microaerobic and Anaerobic Conditions
Metabolites, 2024 Vitenskapelig artikkel
Et mer bærekraftig teinefiske etter kongekrabbe ved økt antall rømningsveier
Sjømatnæringens ringvirkninger – Verdiskaping og ringvirkninger fra norsk sjømatnæring for 2023
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6421 publikasjoner. Vise side 1 av 322: