Fant 6556 publikasjoner.
Gjenfangst, bedøvelse, avliving og etterbruk av rensefisk (CleanCatch). Sluttrapport FHF-prosjekt 901560
2021 Rapport
Feed microbiome: confounding factor affecting fish gut microbiome studies
ISME Communications, 2022 Short communication
Application of supercritical fluid in the synthesis of graphene materials: a review
Journal of nanoparticle research, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Genomic and Phenotypic Agreement Defines the Use of Microwave Dielectric Spectroscopy for Recording Muscle Lipid Content in European Seabass (Dicentrarchus labrax)
Frontiers in Genetics, 2021 Vitenskapelig artikkel
Current status and potential of genomic selection to improve selective breeding in the main aquaculture species of International Council for the Exploration of the Sea (ICES) member countries
Aquaculture Reports, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Influence of Potable Water Origin on the Physicochemical and Antimicrobial Properties of Plasma Activated Water
Plasma chemistry and plasma processing, 2022 Vitenskapelig artikkel
Development of cod farming in Norway: Past and current biological and market status and future prospects and directions
Reviews in Aquaculture, 2022 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Spatiotemporal Variations in Trace Element Compositions in Pollock Populations under the Influence of Coastal Norwegian Salmon Farms
Marine and Coastal Fisheries, 2022 Fagartikkel
Hypoxia does not change responses to dietary omega-3 long-chain polyunsaturated fatty acids, but rather reduces dietary energy demand by Atlantic salmon
Aquaculture Nutrition, 2021 Vitenskapelig artikkel
Diet supplementation with fish‐derived extracts suppresses diabetes and modulates intestinal microbiome in a murine model of diet‐induced obesity
Marine Drugs, 2021 Vitenskapelig artikkel
Inter-laboratory analysis of cereal beta-glucan extracts of nutritional importance: An evaluation of different methods for determining weight-average molecular weight and molecular weight distribution
Food Hydrocolloids, 2022 Vitenskapelig artikkel
Utnyttelse av fôrressurser i norsk oppdrett av laks og regnbueørret i 2020. Faglig sluttrapport
2022 Nofimas rapportserie
Branding Nordic Seaweed: An Applied Multimodal Perspective
ABAC Journal, 2022 Vitenskapelig artikkel
Improving the Nutritional, Structural, and Sensory Properties of Gluten-Free Bread with Different Species of Microalgae
Foods, 2022 Vitenskapelig artikkel
Oppdatert kunnskap om det zoonotiske potensialet av skrantesjuke ved håndtering av slakt og konsum av kjøtt. Vitenskapelig uttalelse fra faggruppen for hygiene og smittestoffer i Vitenskapskomiteen for mat og miljø
VKM Report, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Utvikling av fiske ved oppdrettsanlegg - Sluttrapport FHF
Phylogenetic Revision of the Genus Aliivibrio: Intra- and Inter-Species Variance Among Clusters Suggest a Wider Diversity of Species
Frontiers in Microbiology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Fostering safe food handling among consumers: Causal evidence on game- and video-based online interventions
Food Control, 2022 Vitenskapelig artikkel
Kjønnsmodning, saltholdighet, bismak og CO2 : Fire viktige faktorer i landbasert oppdrett
Norsk Fiskeoppdrett, 2021 Fagartikkel
Muggflora på Grotteost
Gardsosten, 2021 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 45 av 328: