Fant 6584 publikasjoner.
Acute dose-response exposure of a peracetic acid-based disinfectant to Atlantic salmon parr reared in recirculating aquaculture systems
Aquaculture, 2022 Vitenskapelig artikkel
Evaluation of a Recirculating Aquaculture System Research Facility Designed to Address Current Knowledge Needs in Atlantic Salmon Production
Frontiers in Animal Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
Hygiene – Can a tool from our past help save the future?
Eurohealth, 2021 Fagartikkel
Increasing Openness in Industry-Academia Collaboration through Cocreation and experience-based Working
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
“It gives me peace of mind”. A new perspective on the identification of quality cues on salmon fillet products in Japan and the USA
Capturing food-elicited emotions: Facial decoding of children’s implicit and explicit responses to tasted samples
Food Quality and Preference, 2022 Vitenskapelig artikkel
Thinking outside the booth: when Covid-19 pushed sensory testing to remote options
Future feed resources in sustainable salmonid production: A review
Reviews in Aquaculture, 2022 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Small-Scale Comparative Genomic Analysis of Listeria monocytogenes Isolated from Environments of Salmon Processing Plants and Human Cases in Norway
Hygiene, 2021 Vitenskapelig artikkel
Assessment of Food Quality and Safety of Cultivated Macroalgae
Foods, 2022 Vitenskapelig artikkel
Anvendelse, begrensninger, kostnader, og nytteverdi relatert til bruk av blockchainteknologi i sjømatindustrien
2022 Nofimas rapportserie
Space and Habitat Utilization of the Red King Crab (Paralithodes camtschaticus) in a Newly Invaded Fjord in Northern Norway
Frontiers in Marine Science, 2022 Vitenskapelig artikkel
Post-enzymatic hydrolysis heat treatment as an essential unit operation for collagen solubilization from poultry by-products.
Food Chemistry, 2022 Vitenskapelig artikkel
Combining hedonic information and CATA description for consumer segmentation.
Insight into real-world complexities is required to enable effective response from the aquaculture sector to climate change
PLoS Climate, 2022 Vitenskapelig artikkel
Clustering consumers based on product discrimination in check-all-that-apply (CATA) data
Pla-based materials containing bio-plasticizers and chitosan modified with rosehip seed oil for ecological packaging
Polymers, 2021 Vitenskapelig artikkel
Derfor er SJØMATHANDEL PÅ NETT en god idé!
Norsk Sjømat, 2022 Fagartikkel
Godt fôr til rensefisk, en forutsetning for god helse, velferd og funksjon
Norsk Fiskeoppdrett, 2022 Fagartikkel
Informal social learning dynamics and entrepreneurial knowledge acquisition in a micro food learning network
International Journal of Entrepreneurship and Innovation, 2022 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6584 publikasjoner. Vise side 45 av 330: