Fant 6682 publikasjoner.
Holdninger til innkjøp og bruk av klippfisk i Portugal. En fokusgruppestudie i Lisboa og Porto
2006 Nofimas rapportserie
Temperatur i kjøledisk - en kritisk suksessfaktor for brettpakket fersk fisk
Pectin isolated from white cabbage - structure and complement-fixing activity
Molecular Nutrition & Food Research, 2006 Vitenskapelig artikkel
Multivariate modelling of relationships between proteolysis and sensory quality of Prast cheese
International Dairy Journal, 2006 Vitenskapelig artikkel
Effects of dietary soybeanmeal and photoperiod cycle on osmoregulation following seawater exposure in Atlantic salmon smolts
Journal of Fish Biology, 2006 Vitenskapelig artikkel
The effect of CA and conventional storage on antioxidant activity and vitamin C in red and white cabbage (Brassica oleracea var. capitata L.) and savoy (Brassica oleracea var. sabauda L.)
European Journal of Horticultural Science, 2006 Vitenskapelig artikkel
Sulting av oppdrettstorsk
Effekter av antioksidanter på klippfisk fra sei
Fangstbasert akvakultur – status, barrierer og potensial
Temperaturstyring ved produksjon av fersk filet – fra fangst til marked. Superkjøling - konsekvenser for holdbarhet og kvalitet under distribusjon og salg
Comparison of antibody responses in Atlantic cod (Gadus morhua L.) to Aeromonas salmonicida and Vibrio anguillarum
Developmental and Comparative Immunology, 2006 Vitenskapelig artikkel
Acrylamide in potato chips – the effect of raw material and processing
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2006 Vitenskapelig artikkel
Vertebrae fusion in Atlantic salmon (Salmo salar): Development, aggravation and pathways of containment
Aquaculture, 2006 Vitenskapelig artikkel
Food ingestion in juvenile cod estimated by inert lanthanide markers - effects of food particle size
ICES Journal of Marine Science, 2006 Vitenskapelig artikkel
Validation of a one-step extraction/methylation method for determination of fatty acids and cholesterol in marine tissues
Journal of Chromatography A, 2006 Vitenskapelig artikkel
Active photosensitizers in butter detected by fluorescence spectroscopy and multivariate curve resolution
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2006 Vitenskapelig artikkel
Triglyceride-rich HDL3 from patients with familial hypercholesterolemia are less able to inhibit cytokine release or to promote cholesterol efflux
Journal of Nutrition, 2006 Vitenskapelig artikkel
Characterization of scavenger receptor class B, type I in Atlantic salmon (Salmo salar L.)
Lipids, 2006 Vitenskapelig artikkel
Element concentrations in meals from krill and amphipods, - Possible alternative protein sources in complete diets for farmed fish
Multiplex real-time single nucleotide polymorphism detection and quantification by quencher extension
BioTechniques, 2006 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonssidene er for tiden ustabile – Anbefaler å søke i NVA (Nasjonalt vitenarkiv)
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6682 publikasjoner. Vise side 265 av 335: