Fant 6560 publikasjoner.
Improvement of disease resistance, through genetic improvement
Advocate?, 2003 Fagartikkel
Oppdrett av blåskjell ved et veiskille: Nå er det markedet som bestemmer!
Økonomisk fiskeriforskning: Ledelse, marked, økonomi, 2003 Vitenskapelig artikkel
Potato protein concentrate with low content of solanidine glycoalkaloids in diets for Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture, 2003 Vitenskapelig artikkel
Physiological impact of sea lice on swimming performance of Atlantic salmon
Journal of Fish Biology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Osmoregulation, feed intake, growth and growth hormone levels in 0+ Atlantic salmon (Salmo salar L.) transferred to seawater at different stages of smolt development
Origin and spoilage potential of the microbiota dominating genus Psychrobacter in sterile rehydrated salt-cured and dried salt-cured cod (Gadus morhua)
International journal of food microbiology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Optimal sorting of raw materials for use in different products
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, 2003 Vitenskapelig artikkel
Multilocus fingerprinting of Listeria monocytogenes by sequence specific labeling of DNA probes combined with array hybridization
FEMS Microbiology Letters, 2003 Vitenskapelig artikkel
Molecular Analyses of Salmonellaenterica Isolates from Fish Feed Factories and Fish Feed Ingredients
Applied and Environmental Microbiology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Modelling and optimization of quality and costs on empirical data of hearth bread
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2004 Vitenskapelig artikkel
Mitogenic responses of leukocytes from the spotted wolffish (Anarhichas minor Olafsen)
Fish and Shellfish Immunology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Liquid Holding Capacity of Farmed Atlantic Salmon Muscle at Low Temperature Heating-Effect of Frozen and Ice Storage
Journal of Aquatic Food Product Technology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Liquid holding capacity, texture and fatty acid profile of smoked fillets of Atlantic salmon fed diets containing fish oil or soybean oil
Food Research International, 2003 Vitenskapelig artikkel
Kjøkkensjefer er en viktig ressurs i produktutvikling
Intrinsic and acquired resistance to quaternary ammonium compounds in food-related Pseudomonas spp
Journal of Applied Microbiology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Increased speed and accuracy of single nucleotide polymorphism (SNP) quantification by quencher extension (QEXT)
Discovery Medicine, 2003 Vitenskapelig artikkel
Immunoglobulin producing cells in the spotted wolffish (Anarhichas minor Olafsen): localization in adults and during juvenile development
Developmental and Comparative Immunology, 2003 Vitenskapelig artikkel
Identification of fat, protein matrix, and water/starch on microscopy images of sausages by a principal component analysis-based segmentation scheme
Scanning, 2003 Vitenskapelig artikkel
Hydrolyzed whey proteins as emulsifiers and stabilizers in high-pressure processed dressings
Food Hydrocolloids, 2004 Vitenskapelig artikkel
Globalisering og strategier i norsk fiskerinæring
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6560 publikasjoner. Vise side 198 av 328: