Fant 6625 publikasjoner.
Improving Information Exchange in the Chicken Processing Sector using Standardised Data Lists
2009 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Pre-mortem stress and the subsequent effect on flesh quality of pre-rigor filleted Atlantic salmon (Salmo salar L.) during ice storage
Food Chemistry, 2015 Vitenskapelig artikkel
Føringstilskudd i fiskerinæringen – kartlegging og evaluering
2008 Nofimas rapportserie
Forskning og utvikling i fiskeflåten. Oppsummering av fiskerikonferanse i Svolvær 6. og 7. desember 2007
Bakterievekst under naturtørking av tørrfisk. Sammenligning av normal- og mucosovev
Interkommunal kystsoneplanlegging – samfunnsøkonomiske ringvirkninger fra havbruksnæringen
2014 Nofimas rapportserie
Feasibility of using rare earth elements (REEs) to mark and identify escaped farmed Atlantic salmon Salmo salar L.
Aquaculture Research, 2016 Vitenskapelig artikkel
Fishmeal quality and ethoxyquin effects on the weaning performance of ballan wrasse (Labrus bergylta) larvae
Aquaculture Nutrition, 2016 Vitenskapelig artikkel
Marine raw material choice, quality and weaning performance of Ballan wrasse (Labrus bergylta) larvae
Aquaculture Nutrition, 2015 Vitenskapelig artikkel
Combining analysis of variance and three-way factor analysis methods for studying additive and multiplicative effects in sensory panel data
Journal of Chemometrics, 2015 Vitenskapelig artikkel
Impact of appearance on degree of liking and eating quality expectations of selected apple cultivars
International Journal of Food Science & Technology, 2014 Vitenskapelig artikkel
Optimisation of the partial napping approach for the successful capturing of mouthfeel differentiation between brandy products
Food Quality and Preference, 2015 Vitenskapelig artikkel
Combining SO-PLS and linear discriminant analysis for multi-block classification
Chemometrics and Intelligent Laboratory Systems, 2015 Vitenskapelig artikkel
Preventing injuries and recovery for electrically stunned Atlantic salmon (Salmo salar) using high frequency spectrum combined with a thermal shock
Aquaculture, 2014 Vitenskapelig artikkel
Growth of halophilic microorganisms and histamine content in dried salt-cured cod (Gadus morhua L.) stored at elevated temperature
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2015 Vitenskapelig artikkel
Nasjonale ringvirkninger av havbruksnæringen
Divdergent growth patterns between juveniles of two sympatric Arctic charr morphs with contrasting depth gradient niche preferences
Aquatic Ecology, 2015 Vitenskapelig artikkel
Review on European sea bass (Dicentrarchus labrax, Linnaeus, 1758) nutrition and feed management: a practical guide for optimizing feed formulation and farming protocols
Aquaculture Nutrition, 2015 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Plasticization effect of solubles in fishmeal
Food Research International, 2015 Vitenskapelig artikkel
Water-soluble protein level in fishmeal affects extrusion behavior, phase transitions and physical quality of feed
Publikasjonene her hentes fra NVA (Nasjonalt vitenarkiv), Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6625 publikasjoner. Vise side 165 av 332: