Fant 6583 publikasjoner.
Policy mix for a transition to sustainability: Green buildings in Norway
Sustainability, 2020 Vitenskapelig artikkel
Better understanding of the relation of the dynamic sensory perception of solid and semi solid Foods With consumers' preferences of satiety
2019 Doktorgradsavhandling
Consumer associations about other buyers of suboptimal food – And what it means for food waste avoidance actions
Food Quality and Preference, 2019 Vitenskapelig artikkel
Individual differences in texture preferences among European children: Development and validation of the Child Food Texture Preference Questionnaire (CFTPQ)
Food Quality and Preference, 2020 Vitenskapelig artikkel
Organic Consumer Choices for Nutrient Labels on Dried Strawberries among Different Health Attitude Segments in Norway, Romania, and Turkey.
Nutrients, 2019 Vitenskapelig artikkel
The 1st international symposium on mucosal health in aquaculture – MHA2019
Tissue Barriers, 2020 Vitenskapelig artikkel
Consequences of Haemorrhagic Smolt Syndrome (HSS) for the Immune Status of Atlantic salmon (Salmo salar L.) (Case Study)
Biology (Basel), 2020 Vitenskapelig artikkel
Barents Sea Drill cuttings research initiative (BARCUT)-project - End report
2019 Rapport
Is visual motivation for cleaning surfaces in the kitchen consistent with a hygienically clean environment?
Food Control, 2020 Vitenskapelig artikkel
Shelf life of sweet cherries in different packages after 0 and 3 weeks of CA-storage
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Evaluation of Ethiopian Barleys Genetic Variation for Agronomic and Nutritional Quality Traits in Northern Ethiopia
Journal of Drylands, 2018 Vitenskapelig artikkel
Structure‐activity relationship studies of shortened analogues of the antimicrobial peptide EeCentrocin 1 from the sea urchin Echinus esculentus
Journal of Peptide Science, 2019 Vitenskapelig artikkel
A Review of Factors Affecting Anthocyanin Bioavailability: Possible Implications for the Inter-Individual Variability
Foods, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
The growth and decline of fisheries communities: Explaining relative population growth at municipality level
Marine Policy, 2020 Vitenskapelig artikkel
Transcriptome profiling reveals exposure to predicted end-of-century ocean acidification as a stealth stressor for Atlantic cod larvae
Scientific Reports, 2019 Vitenskapelig artikkel
Does waste feed from salmon farming affect the quality of saithe (Pollachius virens L.) attracted to fish farms?
Aquaculture Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Physiochemical and Microbiological Quality of Lightly Processed Salmon (Salmo salar L.) Stored Under Modified Atmosphere
Journal of Food Science, 2019 Vitenskapelig artikkel
Innovative green technologies of intensification for valorization of seafood and their by-products
Marine Drugs, 2019 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Forebyggende ernæring mot lus på laks - forsøk og dokumentasjon på betydning av samvirkning mellom aktive tilsetninger og grunnfôr. Faglig delrapport
2019 Nofimas rapportserie
Sammenlikning av to modeller av kommersielle kongekrabbeteiner med tanke på fangsteffektivitet og seleksjon
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 78 av 330: