Fant 6557 publikasjoner.
Veileder for trygg gjenbruk av mat i serveringsbransjen
2019 Rapport
Utilization of feed resources in the production of Atlantic salmon (Salmo salar) in Norway: An update for 2016
Aquaculture Reports, 2019 Vitenskapelig artikkel
Exploring the common and unique variability in TDS and TCATA data - A comparison using canonical correlation and orthogonalization
Food Quality and Preference, 2020 Vitenskapelig artikkel
Status, verdi og utfordringer for matproduksjon i Arktisk Norge – Rapport 2 "Arktis som en matproduserende region"
2019 Nofimas rapportserie
Characterisation of the molecular properties of scleroglucan as an alternative rigid rod molecule to xanthan gum for oropharyngeal dysphagia
Food Hydrocolloids, 2020 Vitenskapelig artikkel
Effekt av varmtvannsbehandling av kålrot for reduksjon av mørke snittflater
Effects of low doses of fish and milk proteins on glucose regulation and markers of insulin sensitivity in overweight adults: a randomised, double blind study
European Journal of Nutrition, 2019 Vitenskapelig artikkel
Molecular and physiological responses to long-term carbon dioxide exposure in Atlantic salmon (Salmo salar)
Aquaculture, 2020 Vitenskapelig artikkel
The importance of calibrating climate change projections to local conditions at aquaculture sites
“Consulted to death”: Personal stress as a major barrier to environmental co-management
Journal of Environmental Management, 2020 Vitenskapelig artikkel
Konkurranseevne for norsk oppdrettslaks: Kostnader og kostnadsdrivere i Norge og konkurrentland
Dietary Fish Oil Alters DNA Methylation of Genes Involved in Polyunsaturated Fatty Acid Biosynthesis in Muscle and Liver of Atlantic Salmon (Salmo salar)
Lipids, 2019 Vitenskapelig artikkel
Kartlegging av hendelsesforløp og beredskap under giftalgeangrepet våren 2019 - Astafjorden, Ofotfjorden, Vestfjorden og Tysfjorden
Kapasitetsøkning i havbruk 2017/2018 - Samfunnsøkonomisk evaluering
Towards a sustainable and equitable blue economy
Nature Sustainability, 2019 Vitenskapelig artikkel
Cereal beta-glucan and glycaemic response
BakingEurope, 2019 Fagartikkel
Low-concentration salting of cod loins: The effect on biochemical properties and predicted water retention during heating
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2020 Vitenskapelig artikkel
Påvirker norske kjøtt-råvarer risikoen for kreft?
Kjøttbransjen, 2019 Fagartikkel
Cod protein powder lowered serum nonesterified fatty acids and increased total bile acid concentrations in healthy, lean, physically active adults: A randomized double-blind study
Food & Nutrition Research, 2019 Vitenskapelig artikkel
Standardized IMGT nomenclature of Salmonidae IGH genes, the paradigm of Atlantic salmon and rainbow trout: from genomics to repertoires
Frontiers in Immunology, 2019 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6557 publikasjoner. Vise side 78 av 328: