Fant 6557 publikasjoner.
Consequences of Haemorrhagic Smolt Syndrome (HSS) for the Immune Status of Atlantic salmon (Salmo salar L.) (Case Study)
Biology (Basel), 2020 Vitenskapelig artikkel
Barents Sea Drill cuttings research initiative (BARCUT)-project - End report
2019 Rapport
Is visual motivation for cleaning surfaces in the kitchen consistent with a hygienically clean environment?
Food Control, 2020 Vitenskapelig artikkel
Shelf life of sweet cherries in different packages after 0 and 3 weeks of CA-storage
2019 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Evaluation of Ethiopian Barleys Genetic Variation for Agronomic and Nutritional Quality Traits in Northern Ethiopia
Journal of Drylands, 2018 Vitenskapelig artikkel
Structure‐activity relationship studies of shortened analogues of the antimicrobial peptide EeCentrocin 1 from the sea urchin Echinus esculentus
Journal of Peptide Science, 2019 Vitenskapelig artikkel
A Review of Factors Affecting Anthocyanin Bioavailability: Possible Implications for the Inter-Individual Variability
Foods, 2020 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
The growth and decline of fisheries communities: Explaining relative population growth at municipality level
Marine Policy, 2020 Vitenskapelig artikkel
Transcriptome profiling reveals exposure to predicted end-of-century ocean acidification as a stealth stressor for Atlantic cod larvae
Scientific Reports, 2019 Vitenskapelig artikkel
Does waste feed from salmon farming affect the quality of saithe (Pollachius virens L.) attracted to fish farms?
Aquaculture Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Physiochemical and Microbiological Quality of Lightly Processed Salmon (Salmo salar L.) Stored Under Modified Atmosphere
Journal of Food Science, 2019 Vitenskapelig artikkel
Innovative green technologies of intensification for valorization of seafood and their by-products
Marine Drugs, 2019 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Forebyggende ernæring mot lus på laks - forsøk og dokumentasjon på betydning av samvirkning mellom aktive tilsetninger og grunnfôr. Faglig delrapport
2019 Nofimas rapportserie
Sammenlikning av to modeller av kommersielle kongekrabbeteiner med tanke på fangsteffektivitet og seleksjon
Kostnadsutvikling og forståelse av drivkrefter i norsk lakseoppdrett. Faglig sluttrapport
The Impact of Residual O2, Temperature, and Light at Display on Sensory Attributes of Sliced, Packaged Salami
Journal of Food Quality, 2019 Vitenskapelig artikkel
Secretory proteins in the skin mucus of Nile tilapia (Oreochromis niloticus) are modulated temporally by photoperiod and bacterial endotoxin cues
Fishes, 2019 Vitenskapelig artikkel
Områdesamarbeid i norsk havbruk
Probing the interactions between hardness and sensory of pistachio nuts during storage using principal component analysis
Food Science & Nutrition, 2019 Vitenskapelig artikkel
Strong selection pressures maintain divergence on genomic islands in Atlantic cod (Gadus morhua L.) populations
Genetics Selection Evolution, 2019 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6557 publikasjoner. Vise side 77 av 328: