Fant 6557 publikasjoner.
Velferdsindikatorer for regnbueørret i oppdrett: Hvordan vurdere og dokumentere fiskevelferd
2020 Rapport
Bærekraft og innovasjon i Norsk matsystem
2020 Nofimas rapportserie
Design of fish processing equipment: exploring cleaning brush performance and material properties to minimize biofilm deposits. 30th CIRP Design 2020
Procedia CIRP, 2020 Vitenskapelig artikkel
Lipid deposition and mobilisation in atlantic salmon adipocytes
International Journal of Molecular Sciences, 2020 Vitenskapelig artikkel
Shelf life of cauliflower in different packages stored under two temperature regimes
2020 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Velferd hos rensefisk – operative velferdsindikatorer (OVI) – RENSVEL. Revidert utgave av rapport 12/2019
Ekstra tilskudd med astaxanthin i fôret til regnbueørret før sluttmodningen - Kvalitet på rogn og muskel
Fartøyenes fangst- og føringskapasitet og kvalitet på landet hvitfisk. Bedre kvaliteten på landinger av hvitfisk fra kystflåten
Catch me if you can: How to recapture lumpfish using light as an attractant
Aquacultural Engineering, 2020 Vitenskapelig artikkel
Hygiene i hvitfiskmottak.
Dagligvarehandelen, 2020 Fagartikkel
Matindustrien, 2020 Fagartikkel
A natural deep eutectic solvent (NADES) as potential excipient in collagen-based products
International Journal of Biological Macromolecules, 2020 Vitenskapelig artikkel
Use of spectroscopic techniques for a rapid and non-destructive monitoring of thermal treatments and storage time of sous-vide cooked cod fillets
Sensors, 2020 Vitenskapelig artikkel
Performance of Fluorescence and Diffuse Reflectance Hyperspectral Imaging for Characterization of Lutefisk: A Traditional Norwegian Fish Dish
Molecules, 2020 Vitenskapelig artikkel
Sensory Assessment of Fish and Chicken Protein Hydrolysates. Evaluation of NMR Metabolomics Profiling as a New Prediction Tool
Journal of Agricultural and Food Chemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
Fremtiden for bærekraftig og sunt plantebasert protein i Norge: En scenariotilnærming
Bioactive compounds and color of sea buckthorn (Hippophae rhamnoides L.) purees as affected by heat treatment and high-pressure homogenization
International journal of food properties, 2020 Vitenskapelig artikkel
Developing a chromatic value for determining melanosis of high pressure processed snow crab (Chionoecetes opilio) clusters by digital imaging
Food Control, 2020 Short communication
Effect of freezing methods, frozen storage time, and thawing methods on the quality of mildly cooked snow crab (Chionoecetes opilio) clusters
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2020 Vitenskapelig artikkel
Valgte norske tomater fremfor importerte
Gartneryrket, 2019 Fagartikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6557 publikasjoner. Vise side 72 av 328: