Fant 6583 publikasjoner.
Digestive tract morphology and enzyme activities of juvenile diploid and triploid Atlantic salmon (Salmo salar) fed fishmealbased diets with or without fish protein hydrolysates
PLOS ONE, 2021 Vitenskapelig artikkel
Nanocomposites for Food Packaging Applications: An Overview
Nanomaterials, 2021 Vitenskapelig artikkel
Emulsion and Surface-Active Properties of Fish Solubles Based on Direct Extraction and after Hydrolysis of Atlantic Cod and Atlantic Salmon Backbones
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Children as food designers: The potential of co-creation to make the healthy choice the preferred one
International Journal of Food Design, 2020 Vitenskapelig artikkel
Lakseoppdrett i nord – regulering av samfunnsmessige og miljømessige konsekvenser
2020 Nofimas rapportserie
A comprehensive review on carotenoids in foods and feeds: status quo, applications, patents, and research needs
Critical reviews in food science and nutrition, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
The Influence Of Concentrations Of Carbon Dioxide And Residual Oxygen On The Growth Of Meat Spoilage Moulds
Journal of Food Science and Nutrition, 2020 Vitenskapelig artikkel
Multiplicity and Polymorphism of Fish Hemoglobins
2020 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Efficient Reduction of Food Related Mould Spores on Surfaces by Hydrogen Peroxide Mist
A Nanopore Based Chromosome-Level Assembly Representing Atlantic Cod from the Celtic Sea
G3: Genes, Genomes, Genetics, 2020 Vitenskapelig artikkel
Piscine orthoreovirus-1 isolates differ in their ability to induce heart and skeletal muscle inflammation in Atlantic salmon (Salmo salar)
Pathogens, 2020 Vitenskapelig artikkel
Desalting of dried salt-cured cod (Gadus morhua L.) without water renewal - 3D imaging of volume change
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
‘Sniffer’ methane measurement systems to determine methane concentrations in air emitted by cows
2020 Faglig kapittel
Sustainable value: the perspective of horticultural producers in Arctic Norway
International Food and Agribusiness Management Review, 2021 Vitenskapelig artikkel
Verdiskaping og ringvirkninger fra fiskeflåten i 2019
Dynamic morphometrics of mucous cells reveal the minimal impact of therapeutic doses of peracetic acid on Atlantic salmon gill health
Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Klimaavtrykk, økonomi og teknologi knyttet til oppdrettslaks – Dokumentasjon av dagens status på ferskt og fryst produkt til Asia og ferskt produkt til Europa
Pris og kvalitet i førstehåndsmarkedet for hvitfisk
Modulation of hepatic miRNA expression in Atlantic salmon (Salmo salar) by family background and dietary fatty acid composition
Journal of Fish Biology, 2021 Vitenskapelig artikkel
Lipid yield from the diatom Porosira glacialis is determined by solvent choice and number of extractions, independent of cell disruption
Scientific Reports, 2020 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 62 av 330: