Fant 6556 publikasjoner.
Marine Bioactive Peptides in Supplements and Functional Foods – A Commercial Perspective
Current pharmaceutical design, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Quantification and mapping of tissue damage from freezing in cod by magnetic resonance imaging
Food Control, 2021 Vitenskapelig artikkel
Identifying temporal drivers of liking and satiation based on temporal sensory descriptions and consumer ratings
Food Quality and Preference, 2021 Vitenskapelig artikkel
Tørrfisk hengt med og uten hode
2020 Nofimas rapportserie
Virulence characterization and comparative genomics of Listeria monocytogenes sequence type 155 strains
BMC Genomics, 2020 Vitenskapelig artikkel
MogR is a ubiquitous transcriptional repressor affecting motility, biofilm formation and virulence in Bacillus thuringiensis
Frontiers in Microbiology, 2020 Vitenskapelig artikkel
Morphology, Transcriptomics and In Vitro Model of Skin from Polar Cod (Boreogadus Saida) and Atlantic Cod (Gadus Morhua)
Fishes, 2020 Vitenskapelig artikkel
Shared waters—shared problems: The role of self-governance in managing common pool resources
Aquaculture Economics & Management, 2020 Vitenskapelig artikkel
Quantitative genetics of growth rate and filet quality traits in Atlantic salmon inferred from a longitudinal Bayesian model for the left-censored Gaussian trait growth rate
Frontiers in Genetics, 2020 Vitenskapelig artikkel
Fourier transform infrared spectral data as a tool to predict energy balance, energy- and dry matter intake in lactating dairy cows
Journal of Dairy Research, 2020 Vitenskapelig artikkel
Nytt S-CCS konsept for oppdrett av laks - Postsmoltproduksjon i FishGLOBE
Competition in a fish auction: The case of Atlantic cod in Northern Norway
Fisheries Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
Tilgang på arbeidskraft til fiskeindustrien med og uten EØS-avtalen
2020 Vitenskapelig Kapittel/Artikkel/Konferanseartikkel
Microbial diversity and ecology of biofilms in food industry environments associated with Listeria monocytogenes persistence
Current Opinion in Food Science, 2021 Vitenskapelig oversiktsartikkel/review
Sensitivity to Dietary Wheat Gluten in Atlantic Salmon Indicated by Gene Expression Changes in Liver and Intestine
Genes, 2020 Vitenskapelig artikkel
Genomic selection for white spot syndrome virus resistance in whiteleg shrimp boosts survival under an experimental challenge test
Scientific Reports, 2020 Vitenskapelig artikkel
DNA damage and health effects in juvenile haddock (Melanogrammus aeglefinus) exposed to PAHs associated with oil-polluted sediment or produced water
PLOS ONE, 2020 Vitenskapelig artikkel
The hemoglobin Gly16β1Asp polymorphism in turbot (Scophthalmus maximus) is differentially distributed across European populations
Fish Physiology & Biochemistry, 2020 Vitenskapelig artikkel
iPROCESS innovation - Innovative and Flexible Food Processing Technology in Norway - 2020:00981 A
2020 Rapport
Sustainability of a first-mover strategy in the emerging Norwegian snow crab industry
Ocean and Coastal Management, 2021 Vitenskapelig artikkel
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6556 publikasjoner. Vise side 62 av 328: