Fant 6583 publikasjoner.
Anti-listerial properties of chemical constituents of Eruca sativa (rocket salad): From industrial observation to in vitro activity
PLOS ONE, 2021 Vitenskapelig artikkel
Development and validation of a combined species SNP array for the European seabass (Dicentrarchus labrax) and gilthead seabream (Sparus aurata)
bioRxiv - the preprint server for biology, 2020 Fagartikkel
Media representation of salmon aquaculture in France
Aquaculture, 2021 Vitenskapelig artikkel
Fangstskaderegistrering 2014–2020 - Vurdering av kvalitetstilsyn i regi av Norges Råfisklag
2021 Nofimas rapportserie
Protein enrichment of wheat bread with the marine green microalgae Tetraselmis chuii – Impact on dough rheology and bread quality
Lebensmittel-Wissenschaft + Technologie, 2021 Vitenskapelig artikkel
Responses to Mineral Supplementation and Salmon Lice (Lepeophtheirus salmonis) Infestation in Skin Layers of Atlantic Salmon (Salmo salar L.)
Genes, 2021 Vitenskapelig artikkel
Sensory and physicochemical properties of enzymatisk protein hydrolysates. Influence of raw material, protease, and downstream processing
2021 Doktorgradsavhandling
Kartlegging av landingsmønster for torsk, sei og hyse 2017−2019
Rest Plant Materials with Natural Antioxidants Increase the Oxidative Stability of Omega-3-Rich Norwegian Cold Pressed Camelina sativa Oil
ASC Food & Science Technology, 2021 Vitenskapelig artikkel
European Database of Carotenoid Levels in Foods. Factors Affecting Carotenoid Content
Foods, 2021 Vitenskapelig artikkel
Potential use of naturally colored antioxidants in the food industry—A study of consumers' perception and acceptance
Journal of sensory studies, 2021 Vitenskapelig artikkel
Moving Consumers along the Innovation Adoption Curve: A New Approach to Accelerate the Shift toward a More Sustainable Diet
Sustainability, 2021 Vitenskapelig artikkel
Data sharing in PredRet for accurate prediction of retention time: Application to plant food bioactive compounds
Food Chemistry, 2021 Vitenskapelig artikkel
Commercially available kelp and seaweed products – valuable iodine source or risk of excess intake?
Food & Nutrition Research, 2021 Vitenskapelig artikkel
Intake of Fibre-Associated Foods and Texture Preferences in Relation to Weight Status Among 9–12 Years Old Children in 6 European Countries
Frontiers in Nutrition, 2021 Vitenskapelig artikkel
The temporality of eating behavior as a discriminant tool to characterize consumers: Temporal Dominance of Behavior applied to bread consumption during a restaurant meal in France
Food Quality and Preference, 2021 Vitenskapelig artikkel
Deposition and metabolism of dietary n-3 very-long-chain PUFA in different organs of rat, mouse and Atlantic salmon
British Journal of Nutrition, 2021 Vitenskapelig artikkel
Smitte mellom oppdrettsfisk og villfisk-hva vet vi?
2011 Nofimas rapportserie
Klemskader kan øke forekomsten av mørke flekker i laksefilet
Norsk Fiskeoppdrett, 2021 Fagartikkel
Utvikling av standarisert velferdsovervåking for laks i matfiskanlegg
Publikasjonene her hentes fra Cristin, Norges nasjonale forskningsinformasjons-system.
Flere publikasjoner er tilgjengelige i fulltekst og kan lastes ned. Fulltekst kan også lastes ned fra vårt vitenarkiv Brage.
Publikasjoner som ikke finnes i fulltekstversjon, må bestilles fra utgiver.
Kontakt gjerne Nofimas bibliotekleder om du har spørsmål om våre publikasjoner.
Fant 6583 publikasjoner. Vise side 57 av 330: